+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Maasbracht.
Laad meer vacatures

Junior Werkvoorbereider Maasbracht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Onenine

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Onenine

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Een van jouw taken is het adequaat afhandelen van alle klantvragen die binnenkomen. Of het nu gaat om vragen over producten, leveringen of andere zaken, jij zorgt ervoor dat de klanten op een professionele en vriendelijke manier worden geholpen. Je neemt de tijd om hun vragen te begrijpen en geeft duidelijke en nauwkeurige antwoorden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor verschillende administratieve taken, zoals het verwerken van orders. Je zorgt ervoor dat alle informatie correct wordt ingevoerd, gecontroleerd en gecodeerd. Op die manier kan de logistieke afdeling soepel te werk gaan en worden de producten op tijd en op de juiste plaats afgeleverd.

Ook het administratieve proces rondom (inter)nationaal transport valt onder jouw verantwoordelijkheid. Je zorgt ervoor dat de benodigde documenten worden opgesteld en dat de zendingen correct worden afgehandeld. Je communiceert met vervoerders om de uitgaande zendingen aan te melden en te volgen, zodat alles vlot verloopt. Naast je taken op het gebied van klantenservice en administratie, ondersteun je ook de financiële administratie en andere afdelingen binnen deze organisatie. Je werkt nauw samen met collega's om ervoor te zorgen dat alle processen efficiënt verlopen en eventuele problemen tijdig worden opgelost.

Als Medewerker Customer Support ben je niet alleen bezig met dagelijkse taken, maar draag je ook bij aan verbeteringen binnen de afdeling. Je bent proactief en zoekt constant naar manieren om processen te optimaliseren en de klanttevredenheid te vergroten. Door je inzicht en betrokkenheid lever je een waardevolle bijdrage binnen de organisatie. Bij deze organisatie krijg je persoonlijke aandacht en de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Het bedrijf stimuleert jou om je vakbekwaamheid als Medewerker Customer Support verder te ontwikkelen, zodat je in staat bent om de uiteenlopende hulpvragen en vraagstukken van klanten adequaat op te volgen en af te handelen. 



Gevraagd

Wat wij zoeken:

  • Bij voorkeur iemand met een HBO achtergrond, bij voorkeur aangevuld met een commerciële of administratieve richting
  • Communicatief vaardig in zowel Nederlands, Engels en Duits. In woord en geschrift 
  • Kennis van algemene processen, Office pakketten en administratieve systemen
  • Zowel klant-, als resultaat gericht
  • Een flexibele teamspeler die kwaliteit hoog in het vaandel heeft


Aanbod

Wat wij bieden:

  • Een dynamisch team binnen een familiaire werkgever
  • Bij voorkeur een fulltime job, met de mogelijkheid voor 32 uur
  • Een marktconform salaris


Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is specialist en sterk in oppervlaktebehandeling van aluminium onderdelen voor de vliegtuigindustrie, machinebouw, automotive en high tech. Dat doen ze met zeer hoge nauwkeurigheid en ze zijn wereldwijd marktleider op het gebied van verduurzamen en verbeteren van eigenschappen van aluminium onderdelen. Er werken hier zo'n 100 collega's. Kwaliteit en het kunnen leveren van maatwerk is wat ze uitzonderlijk maakt in de branche, waarbij ze zowel enkelstuks tot grotere series kunnen behandelen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in