+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Maastricht.

(Junior) Full Stack Ontwikkelaar / Mendix Ontwikkelaar Maastricht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maastricht University

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Maastricht University

Gevraagd

  • 38 uur
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.377 - € 5.929 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Hou je van het verbeteren van online systemen en het helpen van gebruikers? In deze functie werk je aan belangrijke applicaties voor studenten en anderen. Je dag begint met een teamoverleg en daarna werk je aan verschillende projecten, zoals het maken van aanpassingen aan een website of het bespreken van ideeën voor verbeteringen. Je werkt in een team dat samenwerkt om de beste service te bieden. Dit is een kans om te leren en te groeien in een technische rol. Nieuwsgierig naar hoe jij een verschil kunt maken? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

(Junior) Full Stack Ontwikkelaar / Mendix Ontwikkelaar
Word jij enthousiast over het verbeteren van inschrijf- en reserveringstoepassingen? Of van werken aan web-portalen? Wil je gebruikers ondersteunen en werken voor een maatschappelijk relevante organisatie? Lees dan snel verder.

Functieomschrijving
Wat ga je doen?
Ons recent opgerichte team Student Connect is verantwoordelijk voor het beheer en de (door)ontwikkeling van een complex applicatielandschap binnen de Universiteit Maastricht. Via de verschillende informatie- en aanmeldsystemen die hieronder vallen kunnen studenten en externen zich o.a. inschrijven bij het Universitair Sportcentrum, zich aanmelden voor een taalcursus, of werken aan hun loopbaanontwikkeling en mentale welzijn. Ons team zorgt ervoor dat alle processen rondom onder andere deze drie onderwerpen vlekkeloos verlopen.

Een voorbeeld van een dag binnen ons team: je dag begint met een gezamenlijke stand up binnen ons Agile team. Daarna staat er in de morgen een vraagstuk over het verbeteren van het tonen van de sportroosters op de website van UM Sport op het programma. In de middag heb je een afspraak met een van onze Functioneel Beheerders die een idee van onze talendocenten over het verbeteren van onze applicatie met je wil bespreken. Aansluitend ga je aan de slag met het ontwikkelen van een aanpassing aan het Personal & Professional Development Portal. Aan het einde van de middag bereid je de release voor met betrekking tot de livegang van een aantal nieuwe functionaliteiten aan het inschrijfsysteem van het Talencentrum.

Je werkt hierbij nauw samen in een multidisciplinair, zelfsturend team, dat er alles aan doet om zoveel mogelijk waarde toe te voegen. We zijn regelmatig in overleg met onze gebruikers. Soms is het nodig dat hier ook onze ontwikkelaar aansluit. Zo bekijk je samen of de gewenste aanpassingen technisch mogelijk zijn.

Verder heb je nauw contact met je technische collega’s bij ICTS, de IT-afdeling van de universiteit en je collega ontwikkelaars van de twee andere Agile teams binnen onze afdeling, om de gezamenlijke dienstverlening te verbeteren.

Gevraagd

Functie-eisen
Liever dan iemand die al diepgaande kennis van onze systemen heeft, zoeken we een persoon die vooral goed in ons team past én aan bepaalde eigenschappen en competenties voldoet:
  • Je bent Full Stack ontwikkelaar, bent bekend met HTML, CSS, Javascript en React;
  • Je hebt bij voorkeur kennis van Mendix, of je bent bereid om deze kennis op korte termijn op te doen;
  • Je hebt een drive om processen snel te doorgronden;
  • Je zoekt verder waar anderen afhaken;
  • Je kunt de wensen van onze gebruikers analyseren en vertalen naar een technisch ontwerp;
  • Je praat makkelijk in een groep en bent proactief in contact leggen en onderhouden;
  • Je neemt van nature het initiatief, maar bent niet bang om hulp te vragen;
  • Je weet in de hectiek van de dag de rust en het overzicht bewaren;
  • Je durft fouten te maken en daarvan te leren;
  • Je kunt feedback geven en ontvangen.


Aanbod

Wat biedt de UM?
Als (Junior) Full Stack Ontwikkelaar / Mendix Ontwikkelaar bij Studenten Service Centrum kom je in dienst bij de meest internationale universiteit van Nederland in het prachtige Maastricht. Verder bieden wij je:
  • Goede arbeidsvoorwaarden. De functie is ingeschaald in schaal 9 - 11 conform UFO-profiel Ontwikkelaar ICT met bijbehorende salarisinschaling op basis van ervaring tussen €3377,00 en €5929,00 bruto per maand (op basis van een fulltime dienstverband van 38 uur per week). In aanvulling op het maandsalaris zijn een 8,0% vakantie-uitkering en een 8,3% eindejaarsuitkering van toepassing.
  • Een arbeidsovereenkomst voor een periode van 12 maanden met een omvang van 0,7 - 1,0 FTE. Bij gebleken geschiktheid zal de arbeidsovereenkomst omgezet worden in een dienstverband voor onbepaalde tijd.
  • Bij de Universiteit Maastricht staat het welzijn van onze medewerkers hoog in het vaandel, zo hanteren we flexibele werktijden en de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken indien de aard van je functie dit toelaat. Hiervoor ontvang je maandelijks een thuiswerk- en internetvergoeding. Kom je fulltime bij ons werken, dan heb je jaarlijks recht op 29 vakantiedagen en 4 extra feestdagen, te weten carnavals maandag, -dinsdag, Goede Vrijdag en Bevrijdingsdag. Maak je gebruik van de mogelijkheid om compensatie-uren op te bouwen, dan komen hier nog eens 12 dagen bij. Daarnaast kun jij jouw arbeidsvoorwaarden personaliseren aan de hand van een cao-keuzemodel. 
  • Als Universiteit Maastricht hebben we diverse andere mooie secundaire arbeidsvoorwaarden, hierbij kun je denken aan een goede pensioenregeling bij het ABP en kun je als UM-medewerker meedoen aan bedrijfsfitness en gebruik maken van het zeer uitgebreide sportaanbod dat wij ook aan onze studenten aanbieden. 
  • Tot slot maar zeker niet onbelangrijk de ruimte en faciliteiten om jezelf te ontwikkelen: persoonlijk en in jouw vakgebied. Dit faciliteren we door het bieden van een ruim opleidingsaanbod en ondersteunen we door diverse breed gedragen initiatieven zoals ‘erkennen en waarderen’. 
De arbeidsvoorwaarden van de Universiteit Maastricht zijn grotendeels vastgelegd in de CAO Nederlandse Universiteiten. Daarnaast gelden lokale bepalingen, specifiek voor de UM. Voor meer informatie .

Universiteit Maastricht
Waarom werken aan de Universiteit Maastricht?

Aan de Universiteit Maastricht (UM) draait alles om de toekomst. Die van onze studenten omdat we ze een stevige, brede basis geven voor de rest van hun leven. En die van ons allemaal door ons onderzoek naar oplossingen voor vraagstukken in de hele wereld. Met onze zes faculteiten zorgen we voor een veelomvattend aanbod aan onderwijs en onderzoek.

In ons onderwijs werken we met de methode Probleemgestuurd Onderwijs (PGO). Dit betekent dat onze studenten in kleine groepen zélf op zoek gaan naar oplossingen voor problemen en vraagstukken. Ze discussiëren samen, trekken conclusies, formuleren een antwoord en presenteren dat aan de hele groep. Zo doen ze belangrijke vaardigheden op voor hun hele loopbaan.

De UM heeft op dit moment meer dan 22.300 studenten en ruim 5.000 medewerkers uit alle windstreken. Dat zorgt voor een inspirerende en bruisende internationale gemeenschap.

Spreekt deze internationale omgeving waarin de wetenschap centraal staat jou aan? En wil jij hier vanuit een wetenschappelijke of juist staffunctie een steentje aan bijdragen? Dan ben jij met jouw unieke bijdrage van harte welkom! Want als jonge Europese Universiteit van Maastricht bieden we perspectief dat we vertalen naar jouw talent. Je bent waardevol voor onze universiteit en de maatschappij en we inspireren je om met trots en plezier samen te groeien.

Voor meer informatie over de UM .

Studenten Service Centrum
Het Studenten Service Centrum (SSC) is het centrale contactpunt voor alle studenten services en helpt studenten met uiteenlopende zaken die te maken hebben met studeren en het studentenleven. Zo voorziet het SSC studenten van informatie over toelating, inschrijving, collegegeld en diploma-erkenning, maar kunnen ze er ook terecht voor juridisch advies over studie-gerelateerde zaken, carrière-advies, een talencursus of hulp van een psycholoog. Daarnaast biedt het SSC allerlei extracurriculaire activiteiten zoals een breed sportaanbod in het Universitaire Sportcentrum, mogelijkheden tot vrijwilligerswerk of lezingen en workshops via Studium Generale. Het SSC biedt studenten op deze manier de mogelijkheid om zich naast hun studie op andere vlakken te ontwikkelen en te verrijken, zodat ze met een brede basis de arbeidsmarkt kunnen betreden.

Het directe contact met de student en de verscheidenheid aan diensten, maken het SSC tot een dynamische werkomgeving. Het SSC werkt structureel veel samen met faculteiten, andere service centra binnen de UM, studenten en externe partners om de student op de best mogelijke manier te ondersteunen. Meer informatie over het SSC is te vinden op

Afdeling Informatie Management
Het team Student Connect is onderdeel van de afdeling Informatie Management binnen het SSC, net als de twee andere agile teams “Recruitment, Admission and Registration” en “Student Progression”. Bij deze clubs professionals vinden we het belangrijk dat de mens centraal staat, en bestaat een informele werksfeer. Het opleiden en het door ontwikkelen van onze medewerkers staat hoog in het vaandel. De afdeling bestaat uit ruim 20 medewerkers en 3 studentmedewerkers

Nieuwsgierig?
Ben jij geïnteresseerd geraakt in deze mooie functie maar heb je nog vragen? Bel met Paul Bonfrère (Afdelingshoofd afdeling Informatie Management): 06-46705105. Of mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Heb je vragen over de procedure neem dan contact op met Manon Souren (recruiter) via 06-34577732 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Solliciteren?
Of ben je al overtuigd en word jij onze nieuwe (Junior) Full Stack Ontwikkelaar / Mendix Ontwikkelaar? Solliciteer dan nu, uiterlijk 3 mei 2024, op deze functie.
De eerste sollicitatiegesprekken vinden bij voorkeur plaats op 13 en 15 mei. De tweede gesprekken worden bij voorkeur gehouden op 21 en 23 mei.

De vacature staat open voor interne en externe kandidaten. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Universiteit Maastricht zet zich in voor het bevorderen en behouden van een diverse en inclusieve gemeenschap. Wij geloven dat diversiteit in onze medewerkers- en studentenpopulatie bijdraagt aan de kwaliteit van onderzoek en onderwijs aan de UM. Dit willen we mogelijk maken door middel van inclusief beleid en innovatieve projecten in samenwerking met studenten en medewerkers. We moedigen je aan om voor deze functie te solliciteren.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in