+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Maastricht.

Transportplanner Maastricht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Zoek je een leuke baan als Transportplanner bij een groeiend bedrijf? Je werkt in dagdienst en hoeft niet vaak over te werken, zodat je genoeg tijd hebt voor jezelf. Als Transportplanner zorg je dat chauffeurs op tijd op de juiste plek zijn. Je werkt samen met vier andere planners. Het bedrijf groeit en daarom is er plek voor jou. Jullie klanten zijn vooral in de bouw en auto-industrie. Dit is jouw kans om deel uit te maken van een team met jonge en enthousiaste collega’s. Lees verder om te zien hoe jij een verschil kunt maken in ons team.
 

Volledige vacaturetekst

Een gave baan als Transportplanner bij een groeiende logistieke onderneming combineren met voldoende aandacht voor je privéleven? Gewoon in dagdienst dus en zonder altijd te moeten overwerken? Het is écht mogelijk! Lees snel verder om te kijken of deze kans ook voor jou is weggelegd.

Jij zorgt er als Transportplanner voor dat circa 50 chauffeurs op het juiste moment op de juiste plek hun goederen afleveren. Dit doe je samen met vier andere transportplanners, allemaal vlotte jonge collega’s. Jullie werkgebied is momenteel de Benelux en jullie klanten zitten voornamelijk in de bouw en automotive. Vanwege de ambitieuze uitbreidingsplannen is er behoefte aan ondersteuning. Zo is deze vacature ontstaan. 



Gevraagd

Voor deze uitdagende functie heb jij de nodige flexibiliteit, collegialiteit en doorzettingsvermogen nodig. Klaar staan voor je collega’s zit hier in het DNA. Net als gewoon zeggen waar het op staat. Het is daarnaast belangrijk dat je moeiteloos kan schakelen tussen organisatorische communicatie met chauffeurs en strategische communicatie met collega’s en directie.

·        HBO werk- en denkniveau met een logistieke achtergrond

·        Relevante werkervaring is niet nodig, je leert hier alles wat je moet kunnen

·        Communicatief sterk in het Nederlands



Aanbod

Deze werkgever hecht evenveel waarde aan de zakelijke ontwikkeling van werknemers als aan hun persoonlijke groei. Daarom hanteren ze fatsoenlijke werktijden en hou jij voldoende tijd over voor sport, plezier en ontspanning naast je werk. Binnen jouw team ga je overigens ook een hoop plezier hebben, maak je daar geen zorgen over.

Deze werkgever biedt je een goed arbeidsvoorwaardenpakket, waarbij de altijd gunstige Beroepsgoederenvervoer CAO wordt gevolgd.

·        Marktconform salaris op basis van jouw werkervaring en toegevoegde waarde

·        Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden conform Beroepsgoederenvervoer CAO

·        Werken in dagdienst en slechts incidenteel overwerk

·        Veel aandacht voor jouw ontwikkeling

·        Ambitieuze en gezellige collega’s die voor je klaar staan



Bedrijfsomschrijving

Met 60 vrachtwagens, 85 opleggers en 4.000m2 aan opslagcapaciteit is dit een logistiek dienstverlener van formaat. Ze zijn gehuisvest in een keurig professioneel pand, wat jou een inspirerende werkplek geeft. Als onderneming maken ze deel uit van een grotere organisatie die alles bij elkaar nog eens tien keer zoveel opslagcapaciteit heeft. De groeimogelijkheden voor het personeel zijn eindeloos dus.Op het kantoor in Maastricht heerst een sfeer van samenwerking en loyaliteit naar elkaar. Heb je zelf even niks te doen? Dan spring je bij voor je collega’s. Dat doen ze allemaal bij elkaar, waardoor een hecht team is ontstaan. De manager is een beleefde, welbespraakte man die jou altijd exact laat weten hoe de vork in de steel zit. De lijntjes zijn hier kort en de communicatie is recht door zee.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in