+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Meerssen.
Laad meer vacatures

Key-user financiën en control - Gemeente Meerssen Meerssen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 36 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.317 - € 4.752 p/m

Vacature in het kort

In deze rol ben je de expert op het gebied van financiële pakketten en help je collega's met vragen en problemen. Ook werk je aan het verbeteren van financiële processen en systemen. Je samenwerking met de functioneel beheerder is hierbij erg belangrijk. Daarnaast pak je complexe taken op, zoals projectadministratie en analyses. Een veelzijdige functie waarin je echt een verschil kunt maken. Lees verder om te ontdekken waarom deze uitdaging op jou wacht.
 

Volledige vacaturetekst

  • Je bent het eerste aanspreekpunt voor de afdelingen/teams en fungeert als vraagbaak voor collega’s op het gebied van de functionaliteit van de financiële pakketten en bent aanspreekpunt bij problemen op het gebied van deze pakketten.
  • Je bent een belangrijke schakel voor de verdere doorontwikkeling van de P&C-cyclus. Denk hierbij o.a. aan ontwikkelingen op het gebied van de (financiële) (werk)processen, systemen, digitalisering en zaakgericht werken.
  • Je werkt nauw samen met de functioneel beheerder van het financiële pakket Civision Middelen.
  • Je verricht overige binnen en buiten het team voorkomende (projectmatige) werkzaamheden bij de meer complexere zaken en knelpunten in het financieel beheer en de financiële administratie, zoals projectadministratie, analyses en verloopoverzichten.


Gevraagd

Je kent de financiële administratie op je duimpje. Je hebt affiniteit met en kennis van de informatievoorziening met betrekking tot onze financiële pakketten (met name Civision Middelen) en je gaat graag aan de slag met het doorontwikkelen van deze pakketten. Je bent in staat je te verplaatsen in de gebruiker bij de inrichting van (werk)processen.

Je bent nauwkeurig, communicatief sterk, kunt goed plannen en organiseren en goed in teamverband werken. Je kijkt verder dan alleen financiën en schakelt eenvoudig tussen alle niveaus, van operationeel (financiële administratie) tot strategisch (verbetering P&C-cyclus). Het meegaan in ontwikkelingen en veranderingen gaat je makkelijk af.

  • Je hebt een afgeronde financieel/economische Hbo-opleiding;
  • Je hebt enkele jaren relevante ervaring met financiële pakketten (bij voorkeur Civision Middelen) en bij voorkeur binnen de gemeentelijke omgeving;
  • Je beschikt over kennis met betrekking tot gemeentefinanciën en het BBV.


Aanbod

  • Voor deze uitdagende functie bieden we je een salaris in schaal 9 (tussen € 3.317 en €4.752 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek)
  • Een tijdelijke opdracht/functie van minimaal 9 maanden voor 24 tot 36 uur per week mogelijk
  • Aandacht voor jouw work-life-balance door in gesprek te blijven over jouw wensen en behoeftes.


Bedrijfsomschrijving

Het team Financiën en Control bestaat uit een teamleider, een 4-tal consulenten die de afdelingen/teams en het bestuur adviseren en een 4-tal medewerkers financiële administratie. Het team geeft vorm aan een ontwikkeltraject van de Planning & Control-cyclus gericht op het doorontwikkelen van de planning en beheersing. Dit is gebaseerd op een drietal sporen: het verder koppelen van beleid en financiën (o.a. formuleren van doelstellingen en indicatoren); verdere digitalisering van de financiële systemen en processen; en het verder ontwikkelen van budgetbeheer naar business-control.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in