+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Mijdrecht.

Junior Werkvoorbereider Civiel Mijdrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Connetix

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Connetix

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 4.500 p/m
  • Auto v/d zaak, Opleidingsbudget, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Wij zijn een bouwbedrijf met een lange geschiedenis in het maken van belangrijke projecten. We zoeken nu een nieuwe collega die ons team kan versterken. Bij ons krijg je niet alleen een goed salaris, maar ook kansen om te leren en te groeien. Je komt in een team waar iedereen samenwerkt aan succes. We werken aan projecten die echt het verschil maken. Ook zorgen we voor een fijne werkomgeving met ruimte voor plezier en persoonlijke groei. Kom jij ons team versterken? Lees door en ontdek hoe deze kans jouw carrière kan transformeren.
 

Volledige vacaturetekst

Projectleider: Al sinds 1925 zijn wij als aannemer toegewijd aan projecten binnen watermanagement en de constructie van civiele betonwerken, waaronder kunstwerken, kademuren en kelders. Onze rijke geschiedenis getuigt van onze passie voor het bouwen van een duurzame infrastructuur. Door voortdurende groei en ontwikkeling zijn we momenteel op zoek naar een nieuwe collega: een gedreven werkvoorbereider met een echte 'aanpakkers mentaliteit'. Bij ons kom je terecht in een hecht team dat zich inzet voor het succes van elk project. Als jij klaar bent om deel uit te maken van onze lange traditie van toewijding aan kwaliteit en innovatie, verwelkomen we je graag in ons team. Samen bouwen we aan een betere toekomst.''


Wat worden je voorwaarden als Werkvoorbereider?

Jouw toekomst begint met aantrekkelijke voorwaarden die jouw groei en ontwikkeling ondersteunen. We bieden niet alleen een competitief salaris, maar ook mogelijkheden voor training en certificering om jouw vaardigheden verder te verbeteren. Je wordt onderdeel van een inclusieve cultuur waarin diversiteit wordt gewaardeerd, en je krijgt de kans om bij te dragen aan opwindende projecten die de branche transformeren.

  • werken in een dynamisch team van jong en oud met een goede en informele sfeer

  • de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen middels opleidingen en trainingen

  • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen

  • een salaris van €3000 tot €4500

  • 89% van onze professionals krijgt binnen 1,5 jaar een vast contract

  • auto van de zaak

  • tot €2000,- opleidingsbudget

  • 8,33% vakantiegeld over je jaarsalaris

  • reiskostenvergoeding en pensioenregeling

Wie ben jij?

De organisatie is op zoek naar een Werkvoorbereider, die het zowel leuk vindt om de vaktechnische werkzaamheden te verrichten in combinatie met de sociale aspecten die bij het werk komen kijken. Je weet hierin je enthousiasme over te brengen en laat zien dat je er echt voor wilt gaan. Mocht je niet volledig in het profiel passen, maar denk je wel degelijk in aanmerking te komen voor de functie? Ook dan kom ik graag met je in contact, om naar de mogelijkheden te kijken.

  • een afgeronde MBO, HBO opleiding in de civiele techniek of werktuigbouwkunde

  • je bent een teamspeler en bent communicatief sterk

  • een goede beheersing van de Nederlands taal

  • minimaal 1-3 jaar ervaring als Werkvoorbereider

Wat ga je doen als Werkvoorbereider?

Als startend Werkvoorbereider Civiel ben je allround bezig met projecten. Je zorgt ervoor dat de verschillende projecten waaraan je werkt van A tot Z tijd- en budget technisch kloppen. Daarnaast zal je voornamelijk bezig zijn met:

  • het opstellen van offertes en het voorbereiden van zowel inkoop als uitbesteding

  • je bent verantwoordelijk voor zowel de voorbereiding als voor de voortgang van projecten

  • het in de gaten houden van tijd, budget, kwaliteit en veiligheid

Organisatie

Binnen deze organisatie zijn medewerkers in staat om een breed scala aan taken op zich te nemen, als ware een complete cirkel van verantwoordelijkheden. Dit betekent dat je betrokken bent bij werkvoorbereiding, planning, calculaties, klantinteracties en het bezoeken van projectlocaties. De projecten waar je aan zult werken zijn buitengewoon divers, variërend van betonbouw, waterbouw tot gemalen. Moderniteit, toewijding en veelzijdigheid zijn kernwaarden die deze bouwonderneming karakteriseren. Ze heten je van harte welkom op hun gerenoveerde hoofdkantoor. Als je van moderne werkomgevingen houdt, ben je hier aan het juiste adres. Bij binnenkomst wordt je begroet door een wand van planten, glazen kantoorruimtes bieden transparantie, er zijn mogelijkheden om zowel zittend als staand te werken, en er zijn ruime werk- en vergaderruimtes beschikbaar.


Werksfeer

Op onze afdeling heerst een informele en gastvrije sfeer. Wat ons onderscheidt, is de actieve deelname van zelfs onze directeur aan de dagelijkse bezigheden. Dit illustreert onze horizontale organisatiestructuur, waarbij iedereen betrokken is en bijdraagt aan het succes van ons collectief. We vormen een hechte gemeenschap die niet alleen professioneel, maar ook op persoonlijk vlak nauw samenwerkt. We zijn van mening dat een gezonde balans tussen werk en plezier essentieel is. Onze teamleden zijn hartelijk en ondersteunend, en we koesteren individuele ontwikkeling en groei. Naast ons streven naar professionele vooruitgang, organiseren we regelmatig gezellige uitstapjes en evenementen om de teamgeest te versterken. Hierdoor gaan we niet alleen als collega's, maar ook als vrienden met elkaar om. Voel je welkom in ons team, waar gezelligheid, professionele evolutie en leuke activiteiten samenkomen om een fantastische werksfeer te creëren.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in