+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Logistiek Coördinator - ATTERO B.V Moerdijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

YER

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands, Engels, Duits (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Als Logistiek Coördinator zet je een optimaal netwerk op voor nationale en internationale transportstromen.


De functie

Voor het logistieke team van Attero zijn we op zoek naar een Logistiek Coördinator. De Logistiek Coördinator rapporteert aan de Manager Commercie Brandbaar afval & Logistiek, en coördineert de planning van nationale en internationale transporten op het gebied van weg-, water- en railvervoer.

In deze gevarieerde functie werk je, binnen een dynamisch team, aan de verdere vormgeving van het (inter)nationele logistieke netwerk. Je standplaats is Moerdijk, maar inzet op andere locaties in Tilburg en Wilp behoort ook tot de mogelijkheden.



Gevraagd

Je hebt een relevante afgeronde hbo-opleiding en kennis van de vervoersmarkt weg-, water- en railvervoer. Je bent goed bekend met de logistieke oplossingen voor bulk grondstoffen. Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring in een vergelijkbare rol met intermodale transportoplossingen. Je beheerst de Nederlandse, Engelse en Duitse taal. Voel jij je thuis in een dynamische, enthousiaste omgeving waarin ontwikkeling en continue verbeteren als een tweede natuur wordt gezien? Dan lijkt deze vacature jou op het lijf geschreven.



Aanbod

Attero biedt je een uitdagende functie in een collegiale sfeer met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Er zijn volop mogelijkheden voor verdere ontwikkeling en daarbij beloont Attero je met een marktconform salaris (afhankelijk van kennis en ervaring). 



Bedrijfsomschrijving


Attero is een landelijk en internationaal opererend milieubedrijf. Ze zijn al ruim 90 jaar actief in het terugwinnen en hergebruiken van energie en grondstoffen uit ons afval. Ze leveren met deze activiteiten een wezenlijke bijdrage aan de verduurzaming van onze samenleving en het oplossen van afvalvraagstukken van klanten. Attero doet dat door de potentie van afval maximaal te benutten. Niet alleen door het terugwinnen van secundaire grondstoffen, maar ook door de productie van duurzame energie als warmte, elektriciteit en groen gas. Zo voorkomen ze de uitputting van primaire grondstoffen en gaan ze klimaatverandering tegen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in