+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Moerdijk.
Laad meer vacatures

Operator Moerdijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Pro Industry

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Pro Industry

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.800 - € 4.400 p/m

Vacature in het kort

Onze klant, een expert in het behandelen van gevaarlijke afvalstoffen, zoekt operators die van afwisseling houden. Je gaat werken in een team dat trots is op wat ze doen en samenwerken belangrijk vindt. Dit bedrijf geeft om jouw groei en wil je helpen in je werk. Je leert veel en kunt later misschien andere taken doen. Je zorgt dat het werk goed gaat, helpt met onderhoud en werkt veilig. Je werkt in een speciaal systeem met vijf ploegen. Lees door om te zien hoe deze rol jouw professionele horizon kan verbreden.
 

Volledige vacaturetekst

Onze klant, een toonaangevend bedrijf actief in het behandelen van vervuilde grond, afvalwater en oliehoudend slib, zoekt enthousiaste operators die klaar zijn voor een uitdagende baan met veelzijdigheid en groeimogelijkheden. Dit bedrijf staat bekend om hun expertise in het verwijderen van diverse gevaarlijke afvalstoffen, waaronder verpakt chemisch afval. Met geavanceerde faciliteiten streven ze ernaar om 95% van dit afval op een veilige en duurzame manier te recyclen. De werkcultuur binnen dit bedrijf is gekenmerkt door hechtheid, trots, loyaliteit en vastberadenheid onder collega's. Ze koesteren en investeren in hun personeel, stimuleren talentontwikkeling en het verbreden van kennis. Ben je geïnteresseerd? Lees dan snel verder!  

In deze rol krijg je de kans om te worden opgeleid als veelzijdige operator. In de toekomst kun je ook ingezet worden in andere functies, zoals procesoperator of steigeroperator. Samen met jou wordt gekeken welke rol het beste bij jou past.Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?- Houden van toezicht op het verwerkingsproces, zowel op kwalitatief als kwantitatief vlak.- Controleren van de productie en indien nodig bijsturen.- Uitvoeren van preventief onderhoud aan de installaties.- Veilig en milieubewust werken.- Werken volgens een 5-ploegensysteem. 

Gevraagd

Om succesvol te zijn als operator, zijn de volgende eigenschappen vereist:- Minimaal een afgeronde opleiding Vapro B.- Werkervaring in de proces techniek of in de scheepvaart is vereist.- Het is wenselijk dat je in het bezit bent van een VCA- en heftruckcertificaat.- Goede beheersing van de Nederlandse taal.- Belangrijk is dat je een teamspeler bent, communicatief vaardig en leergierig.

Aanbod

Natuurlijk willen we je graag belonen voor je inzet. We streven ernaar je blij te maken door het volgende aan te bieden:- Een dynamische werkomgeving die constant in beweging is, waarin je de mogelijkheid hebt om jezelf te ontwikkelen.- Een salaris tussen € 3.800,- en € 4.400,- bruto inclusief toeslagen (afhankelijk van leeftijd en ervaring).- Werken in een hecht team van enthousiaste collega’s.- Een grondig inwerktraject om je wegwijs te maken.- Een vergoeding voor reiskosten.- Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals Fit naar de Finish.- Directe indiensttreding bij de opdrachtgever.Ben jij de enthousiaste operator die wij nodig hebben en zoek jij een baan met mogelijkheden voor de toekomst? Aarzel dan niet langer en solliciteer direct!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in