+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Moerdijk.
Laad meer vacatures

Operator Moerdijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Pro Industry

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Pro Industry

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.800 - € 4.400 p/m

Vacature in het kort

Wij, een specialist in het verwerken van verschillende soorten afval, zoekt operators die van aanpakken weten. Je krijgt de kans om veel te leren en door te groeien naar andere functies. Het bedrijf zorgt goed voor zijn medewerkers en vindt het belangrijk dat je blijft leren. Je werkt in een team waar iedereen trots is op wat ze doen. Samen zorgen jullie voor een veilige en duurzame manier van werken. Je werkt in een ploegensysteem. Nieuwsgierig om meer te leren? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Onze opdrachtgever, een vooraanstaand bedrijf gespecialiseerd in de behandeling van verontreinigde grond, afvalwater en oliehoudend slib, zoekt gemotiveerde operators die op zoek zijn naar een uitdagende baan met diverse groeikansen. Het bedrijf staat bekend om zijn deskundigheid in het verwerken van verschillende gevaarlijke afvalstoffen, waaronder verpakt chemisch afval. Met geavanceerde faciliteiten streven ze naar een veilige en duurzame recycling van 95% van dit afval. De bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door teamspirit, trots, loyaliteit en vastberadenheid onder collega's. Ze hechten waarde aan en investeren in hun medewerkers, waarbij ze talentontwikkeling en kennisuitbreiding aanmoedigen. Ben je enthousiast? Lees dan verder! 

In deze functie krijg je de gelegenheid om te worden opgeleid als veelzijdige operator. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om in de toekomst ook andere rollen te vervullen, zoals procesoperator of steigeroperator. Samen met jou wordt bekeken welke functie het beste bij jou past.Wat zijn je taken en verantwoordelijkheden?- Toezicht houden op het verwerkingsproces, zowel op kwalitatief als kwantitatief gebied.- Controleren van de productie en waar nodig bijsturen.- Uitvoeren van preventief onderhoud aan de installaties.- Veilig en milieubewust werken.- Werken volgens een 5-ploegensysteem.

Gevraagd

Om als operator te starten, zijn de volgende kwaliteiten essentieel:- Minimaal een succesvol afgeronde Vapro B-opleiding.- Ervaring in de procesindustrie of de scheepvaart is vereist.- Het bezit van een VCA- en heftruckcertificaat is wenselijk.- Goede beheersing van de Nederlandse taal.- Het vermogen om effectief in een team te werken, communicatief vaardig te zijn en een leergierige instelling te hebben.

Aanbod

Natuurlijk willen we je graag belonen voor je inzet. We willen je blij maken door het volgende voor je te doen:- Een dynamische werkomgeving die voortdurend in beweging is, met volop kansen voor persoonlijke ontwikkeling.- Een competitief salaris tussen € 3.800,- en € 4.400,- bruto per maand inclusief toeslagen (afhankelijk van leeftijd en ervaring).- Werken binnen een hecht team van enthousiaste collega's.- Een grondig inwerktraject om je volledig vertrouwd te maken met je verantwoordelijkheden.- Vergoeding voor reiskosten.- Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder deelname aan het Fit naar de Finish-programma.- Directe indiensttreding bij de werkgever.Ben jij de gedreven operator die wij zoeken en wil je een baan met volop mogelijkheden voor de toekomst? Aarzel dan niet langer en solliciteer direct!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in