+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Moerdijk.
Laad meer vacatures

Kwaliteitscoördinator Moerdijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Bij ons krijg je de kans om als Kwaliteitscoördinator aan de slag te gaan en het QHSE-systeem te verbeteren. Je mag de functie zelf vormgeven en zorgt dat onze producten aan hoge kwaliteitseisen voldoen. Je werkt op twee locaties dicht bij elkaar. Je begeleidt audits en kijkt naar duurzame oplossingen. We zijn een team met korte lijnen, een enthousiaste eigenaar en veel groeipotentieel. Neem een kijkje in de mogelijkheden die deze vacature biedt. Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij alles op het gebied van QHSE binnen onze organisatie verbeteren? Je krijgt bij ons de kans als Kwaliteitscoördinator te starten en de functie te vormen naar jouw idee. Je krijgt de verantwoordelijkheid en vrijheid om het QHSE-systeem naar jouw idee in te richten. Je kijkt met een kritisch oog naar onze productkwaliteit en zorgt ervoor dat alles aan de gestelde eisen voldoet. Ook zorg je ervoor dat we de juiste certificeringen verkrijgen en dat we deze ook behouden. Dit doe je op onze beide productielocaties die 10 minuten rijden van elkaar af zitten.

Naast dat je verantwoordelijk wordt voor de kwaliteit op de productielocaties, ga je ook audits begeleiden. Hiervoor werk je samen met zowel klanten als instanties die de certificeringen uitvoeren. Ook vind je het leuk je bezig te houden met de RI&E, het BHV plan en milieuvoorschriften. Binnen onze organisatie is duurzaamheid een belangrijk thema en van jou wordt verwacht dat jij kijkt naar milieuvriendelijkere alternatieven waar nodig.

Waarom jij bij ons wil werken? We hebben korte lijnen, een zeer bevlogen bedrijfseigenaar en een jong ambitieus team dat nog flink kan groeien. Solliciteer nu!



Gevraagd

Onze ideale Kwaliteitscoördinator moet op verschillende niveaus kunnen communiceren. Of er nou een Projectmanager of een Constructiebankwerker voor je staat; dat maakt voor jou niet uit. Je neemt het initiatief om verbeteringen door te voeren en risico's te beperken. Verder vinden we het van belang dat je zelfstandig kan werken binnen een team. Verder bezit je het volgende:

  • Een afgeronde HBO opleiding richting Technische Bedrijfskunde of Veiligheidskunde
  • Je hebt kennis van certificeringen en regelgevingen voor de staalbouw
  • Bij voorkeur heb je een aantal jaar ervaring, al worden starters ook uitgenodigd te reageren


Aanbod

We zijn een jonge organisatie, maar we hebben ervoor gezorgd dat de randzaken gewoon goed geregeld zijn. Als belangrijke schakel binnen onze organisatie wordt er veel van jou verwacht. Daarom hoort bij de rol van Kwaliteitscoördinator de volgende arbeidsvoorwaarden:

  • Een goed salaris oplopend tot wel €4.000,- bruto per maand
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Metaal &ampTechniek
  • Aandacht voor jouw work-life-balance door in gesprek te blijven over jouw wensen en behoeftes
  • Doorgroeimogelijkheden in de breedste zin van het woord
  • Een leertraject op maat waarin jij jezelf blijft ontwikkelen als professional


Bedrijfsomschrijving

Anera in de regio Moerdijk is al meer dan 30 jaar actief in de verkoop, levering en montage van lichtgewicht staalconstructies. Wij zorgen ervoor dat magazijnen in heel Europa optimaal worden benut. Dat doen we voor grote spelers in de logistieke markt zoals DHL, Wehkamp en Bol.com. We zijn een jonge organisatie met een gemiddelde leeftijd van rond de 32 jaar oud. We bieden jou de kans om veelzijdige projecten op te pakken en we bieden jou de kans om jouw technische brein volledig tot uiting te laten komen. Bij Anera bieden we jou een inwerktraject dat afgestemd is op jouw persoonlijke kennis, ambities en ervaring. Je krijgt de mogelijkheid om internationale werkervaring op te doen en de mogelijkheid om maatwerk te leveren een grote klanten. Wij hebben waardering voor onze collega's en laten dat blijken door middel van leuke personeelsuitjes, vrijdagmiddag borrels en een sportkamer waarin jij in jouw pauze even kan ontspannen. Jouw nieuwe manager is een enthousiaste jongeman met een hart voor de organisatie. Hij is erg toegankelijk en staat altijd klaar om jou te helpen. Wij kijken we graag naar waar jij gelukkig van wordt in jouw werk en denken we niet alleen binnen de kaders van de functie. Heb je daarom een idee om iets nieuws binnen de organisatie te introduceren? Dan krijg je daar van ons de ruimte voor. Wij nodigen je graag uit om kennis te komen maken bij ons op locatie. Solliciteer nu!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in