+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Moerdijk.
Laad meer vacatures

Project Engineer Moerdijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Zoek je een spannende baan waar je van begin tot eind betrokken bent bij projecten? Bij ons krijg je de kans om te werken met belangrijke klanten over de hele wereld. Als Project Engineer leid je projecten vanaf de start. Je werkt samen met verschillende teams en zorgt dat alles goed loopt. Je bent veel buiten de deur en praat veel met klanten. Je maakt niet alleen hen blij, maar ook jezelf door te groeien in je werk. Een unieke kans om je carrière te starten. Lees door en ontdek hoe jij jouw talenten kunt laten zien in deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Ben je op zoek naar een avontuurlijke rol bij een organisatie die wereldwijd samenwerkt met invloedrijke klanten? Droom je ervan betrokken te zijn bij een project vanaf de eerste vonk tot de laatste noot? En geloof je in de kracht van een werkplek waar je jouw professionele pad naar eigen wensen kunt vormen? Dan zijn wij de plek waar jij als Project Engineer wil starten.

Als Project Engineer in ons snelgroeiende internationale bedrijf krijg je de touwtjes in handen van start tot finish. Zodra de verkoop in gang wordt gezet, werk je nauw samen met collega Sales Engineers om de haalbaarheid te beoordelen. Wat verkocht wordt, moet tenslotte werkelijkheid worden. Na de verkoop duik je ter plekke om alles in kaart te brengen. Na goedkeuring van je ontwerp volgt de inkoop, planning en voorbereiding. Klantcontact is jouw tweede natuur en je bent vaak te vinden in onze werkplaats, waar je het project aanstuurt. Jouw tevredenheid is pas compleet als de klant dat is. Gedurende het project ben jij de rots in de branding voor klant en collega's.

Ontwikkel jezelf en jouw loopbaan in onze stimulerende omgeving. Groei en bloei terwijl je als Project Engineer projecten van A tot Z beheert en jouw stem telt. Klaar voor deze uitdaging? Solliciteer direct!



Gevraagd

Voor de functie van Project Engineer zijn wij op zoek naar een communicatief vaardige techneut die sterk in zijn schoenen staat. Wij zoeken iemand die het aandurft om met out-of-the-box oplossingen te komen en om onze organisatie naar het volgende niveau te tillen. Voel jij je hiervoor aangesproken? Solliciteer dan nu op de functie van Project Engineer

  • Een afgeronde HBO Werktuigbouwkunde of Bouwkunde
  • Uitstekende 2D en 3D inzicht en ervaring met Revit of Inventor
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal vanwege het internationale karakter van onze organisatie.


Aanbod

We zijn een jonge organisatie, maar we hebben ervoor gezorgd dat de randzaken gewoon goed geregeld zijn. Als belangrijke schakel binnen onze organisatie wordt er veel van jou verwacht. Daarom hoort bij de rol van Project Engineer de volgende arbeidsvoorwaarden:

  • Een uitstekend salaris dat kan oplopen tot €4.500 bruto per maand
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen
  • Veel aandacht voor jou als persoon door middel van een gezonde werk-privé balans
  • De mogelijkheid om jouw functie in parttime of fulltime uit te voeren
  • Uitgebreide mogelijkheden tot het volgen van trainingen en cursussen


Bedrijfsomschrijving

Anera in de regio Moerdijk is al meer dan 30 jaar actief in de verkoop, levering en montage van lichtgewicht staalconstructies. Wij zorgen ervoor dat magazijnen in heel Europa optimaal worden benut. Dat doen we voor grote spelers in de logistieke markt zoals DHL, Wehkamp en Bol.com. We zijn een jonge organisatie met een gemiddelde leeftijd van rond de 32 jaar oud. We bieden jou de kans om veelzijdige projecten op te pakken en we bieden jou de kans om jouw technische brein volledig tot uiting te laten komen. Bij Anera bieden we jou een inwerktraject dat afgestemd is op jouw persoonlijke kennis, ambities en ervaring. Je krijgt de mogelijkheid om internationale werkervaring op te doen en de mogelijkheid om maatwerk te leveren een grote klanten. Wij hebben waardering voor onze collega's en laten dat blijken door middel van leuke personeelsuitjes, vrijdagmiddag borrels en een sportkamer waarin jij in jouw pauze even kan ontspannen. Jouw nieuwe manager is een enthousiaste jongeman met een hart voor de organisatie. Hij is erg toegankelijk en staat altijd klaar om jou te helpen. Wij kijken we graag naar waar jij gelukkig van wordt in jouw werk en denken we niet alleen binnen de kaders van de functie. Heb je daarom een idee om iets nieuws binnen de organisatie te introduceren? Dan krijg je daar van ons de ruimte voor. Wij nodigen je graag uit om kennis te komen maken bij ons op locatie. Solliciteer nu!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in