+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nederweert.

Monteur Hoogspanningsinstallaties Nederweert

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.328 - € 3.326 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Bij ons is geen dag hetzelfde. Je begint vaak thuis en gaat dan op pad. Soms werk je aan het vervangen van apparatuur, de andere keer doe je onderhoud. Je kunt ook inspecties doen of helpen met voorbereidingen. Als je wilt, kun je meer leren over het instellen en testen van beveiligingen. We zorgen dat je altijd veilig werkt en op de hoogte bent van nieuwe technologieën. Twijfel je nog? Je kunt een dag meelopen om te zien of het werk iets voor jou is. Lees verder om te zien hoe jij een verschil kunt maken in ons team.
 

Volledige vacaturetekst

Je start je werkdag vaak van thuis uit en daarna is geen dag hetzelfde. De ene dag ga je een transformator uitwisselen of een nieuw station aansluiten, en de andere dag ga je met een technicus op pad om onderhoud te doen aan 10KV vermogensschakelaars. Kan jij goed zelfstandig werken? Dan zijn er inspecties die je uit kan voeren of voorbereidende werkzaamheden voor de uitvoerder of projectleider.

Ook is er de mogelijkheid om je kennis te verdiepen zoals het instellen en testen van beveiligingen als je daar interesse in hebt. Uiteraard zorgen wij ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste technologische ontwikkelingen én dat je altijd veilig werkt. 

Hebben wij je interesse gewekt maar heb je nog wat twijfel, dan kun je ook altijd een dag meelopen zodat je precies weet wat het werk inhoudt.



Gevraagd

Je hebt een diploma mbo-3 richting elektrotechniek (bijvoorbeeld monteur middenspanning of monteur sterkstroominstallaties). Bij voorkeur ben je in het bezit van een VCA-basis diploma en BEI gecertificeerd, waarbij Vakbekwaam Persoon (VP) een minimale eis is en Allround Vakbekwaam Persoon (AVP) voorkeur heeft. Indien je deze aanwijzingen nog niet in je bezit hebt dan is er altijd de mogelijkheid om deze te behalen.

Verder:

  • Ben je initiatiefrijk, flexibel en stressbestending;
  • Kun je goed zelfstandig en in teamverband werken;
  • Ben je goed met computers;
  • Ben je in bezit van een rijbewijs B, E is een pré;
  • Spreek, lees en schrijf je vloeiend Nederlands.  


Aanbod

Natuurlijk is het een grote pré dat je een goede monteur bent met oog voor veiligheid, maar de schoorsteen moet ook roken, dat snappen wij. Daarom kun je als monteur hoogspanningsinstallaties onder andere rekenen op de volgende arbeidsvoorwaarden:

  • Een salaris tussen € 2.328,- en € 3.326,- op basis van een 40-urige werkweek
  • Een vaste eindejaarsuitkering van 3,7%.
  • 24,5 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.


Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever biedt haar zakelijke klanten een innovatieve, betrouwbare en duurzame energievoorziening op maat. In de energiewereld neemt de rol van onze opdrachtgever een bijzondere positie in. De unieke combinatie van kennis en ervaring op het gebied van meetinformatie, energie infrastructuur en duurzame opwekking maakt het voor het bedrijf mogelijk om zakelijke klanten de oplossing te bieden die ze nodig hebben. Klanten zijn grootverbruikers in zowat iedere sector, denk aan bakkerijen, fabrieken, ziekenhuizen, grote utiliteit etc.Het bedrijf bestaat uit grofweg 2 divisies; te weten de afdeling Operations; verantwoordelijk voor ontwerp, aanleg, beheer en onderhoud van (met name) elektriciteitsinstallaties. De tweede divisie is de afdeling Meetdiensten; deze is verantwoordelijk voor het plaatsen en onderhouden van de grootverbruikmeters bij klanten. Binnen het team Meetdiensten zijn de volgende disciplines ondergebracht: ontwerp en realisatie (planning, werkvoorbereiding en uitvoering) en beheer en onderhoud (inclusief oplossen van storingen).
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in