+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nieuw-Vennep.
Laad meer vacatures

Monteur Mechatronica – Nieuw-Vennep Nieuw-Vennep

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Jackling

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Jackling

Gevraagd

  • 37 - 40 uur
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.400 p/m

Vacature in het kort

Wij zoeken een monteur die van afwisseling houdt. Je gaat aan de slag met het in elkaar zetten, programmeren en testen van verschillende machines. Deze machines zijn uniek en hebben allemaal een andere taak. Je werkt in een team en reist soms naar andere landen om de machines te installeren. Bij ons krijg je de kans om te leren en te groeien. We zorgen goed voor onze medewerkers door elke dag een lunch te verzorgen en te helpen met hun ontwikkeling. Enthousiast om verder te verkennen? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Wij zoeken een monteur die zowel mechanische als elektronische kennis heeft. Je gaat diverse machines in elkaar zetten, plc’s programmeren en uiteindelijk de machines testen. Vanaf een tekening bouw en test jij de machines in onze werkplaats. Als de machines perfect werken gaan ze op transport naar de eindgebruiker en installeer jij samen met collega’s de machines op locatie. Dit doe je nooit alleen. Welk land de reis ook heen gaat, wij zorgen dat jij en je collega’s niets tekort komen.

Interessant? Stuur vooral niet je CV, maar bel mij op!

Je gaat werken aan diverse machines met verschillende functies. Denk hierbij aan machines voor vloeistoffen die vullen, etiketteren, sluiten, inpakken of transporteren. Al onze machines zijn op maat gemaakt en verschillen in afmeting, functie en techniek. Het is dus een uitdagende functie waarbij jou kennis en vaardigheden getest worden.

Het is belangrijk dat jij ervaring hebt met het programmeren van plc systemen. Wij werken met de software van Siemens en mocht jij hier geen ervaring mee hebben dan is dat geen enkel probleem. Je kunt bij ons zowel intern als extern opgeleid worden. Het enige dat wij van jou vragen is ervaring of affiniteit met het programmeren van plc’s.

Je komt terecht in een bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in de machinebouw. Tussen 08:00 en 17:00 uur ben jij omringt met 20 gepassioneerde collega’s en werk jij in een brandschone werkplaats. Je hoeft geen eten mee te nemen, want wij verzorgen elke dag een heerlijke lunch voor jou. Ook hechten wij veel waarde aan jouw ontwikkeling en denken graag mee in jouw groeipad. Hulpmiddelen als cursussen, certificaten of diploma’s halen is dan ook geen enkel probleem.

Wil jij meer weten over deze gave baan? Neem dan contact met mij op, ik vertel je graag meer.



Gevraagd

Omdat wij een team hebben waarin intensief wordt samengewerkt vragen wij niet veel. Je moet vooral een leuke collega zijn.

Wij stellen verder niet veel eisen. Heb jij affiniteit met plc’s dan ben jij geschikt om je bij ons verder te starten. Wij zoeken namelijk zowel ervaren als onervaren techneuten. Heb jij al wel ervaring in het installeren/programmeren van plc systemen? Schroom je dan niet om te solliciteren.



Aanbod

Bij Jackling Engineering weten wij hoe je een goede werkgever moet zijn. Wij hechten veel waarde aan jouw werkgeluk. Dat doen wij niet alleen door een goed salaris te bieden, maar onder andere ook door het volgende:

– Geheel verzorgde lunches (elke dag!)
– Grote ontwikkelingsmogelijkheden
– Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
– Schone en veilige werkomgeving
– Wij staan altijd open voor jouw ideeën



Bedrijfsomschrijving

Je werk kan afwisselender, uitdagender en leuker. Ben je nuchter en behoor je tot de besten in je vakgebied binnen de elektrotechniek, installatietechniek, metaal of machinebouw? Grote kans dat je je dan bij ons thuis voelt.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in