+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nieuwegein.
Laad meer vacatures

Productie medewerker Nieuwegein

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Westerduin

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Westerduin

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.400 - € 2.600 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Bij ons ga je aan de slag als productiemedewerker zonder ervaring nodig. Je werkt van maandag tot en met vrijdag in dagdiensten. Samen met je team maak je banden voor heftrucks. Je dag begint met de planning en daarna help je de monteurs door de juiste banden klaar te zetten. Ook werk je met een persmachine en zorg je dat alles in de computer klopt. Soms breng je zelfs banden naar klanten. Plus, op vrijdag geniet je van een leuke borrel met je collega's. Nieuwsgierig naar hoe jij een verschil kunt maken? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij op zoek naar een baan als productiemedewerker waarbij je geen ervaring nodig hebt? Waar je in dagdiensten werkt op doordeweekse dagen? Dat kan bij dit bedrijf! Je gaat hier niet stickeren, inpakken, sorteren, maar meehelpen met de productie van banden voor bijv. heftrucks.

Je begint je werkdag als productiemedewerker met het doornemen van de planning. Dit doe je samen met je collega's. Voor de monteurs die naar de klanten toe gaan zetten jullie de juiste banden klaar. De monteurs lopen de hele dag in en uit met oude en nieuwe banden. Aan jou de taak om dit goed in de computer te verwerken, zodat ze inventaris klopt. Oude banden die terug komen leg je weg in het magazijn.
Als productiemedewerker produceer en repareer je de banden die binnen komen. Dit doe je met behulp van een persmachine. Zodra de banden klaar zijn, spuit je de velgen, dit om de banden er weer zo goed als nieuw uit te laten zien. Het kan voorkomen dat je zelf ook een keer naar de klant toe moet om banden te bezorgen, of om banden op te halen.
Je werkdag begint om 07:45 uur, in totaal werk je 40 uur per week.

Jouw nieuwe werkplek

Ze produceren en monteren banden voor o.a. heftrucks en bouwmachines. Naast het monteren bieden ze ook een service aan de klanten. Zo worden de banden vervangen zodra ze versleten zijn. De nieuwe banden worden op locatie op de heftruck gemonteerd en de oude banden worden mee terug genomen. Deze lappen ze in de werkplaats weer op om vervolgens weer bij een ander te plaatsen. Het bedrijf is wereldwijd actief en heeft in totaal zo'n 7500 werknemers in dienst.

Dit bieden wij jou

  • Een startsalaris tussen de €2400,- en €2600,- bruto per maand, afhankelijk van jouw ervaring
  • Reiskostenvergoeding van €0,23 per km
  • Fulltime werkweek van maandag tot en met vrijdag
  • Werken in dagdiensten
  • Een mooie allround functie voor de lange termijn met uitzicht op een contract bij de klant
  • Op vrijdagmiddag een gezellige borrel met jouw collega's
Dit vragen wij van jou

  • Fysiek werk is voor jou geen probleem
  • Gemotiveerd en op zoek naar werk voor de langere tijd
  • Geldig B rijbewijs
Solliciteren

Je kan solliciteren door te bellen naar 030-7633222 of reageer hiernaast en stuur je CV naar ons op. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op!


Bedrijfsomschrijving

Wij zijn arbeidsbemiddelaars pur sang. Westerduin heeft het maken van een positieve impact op het leven van mensen als diepe drijfveer. Onze gedreven recruiters en accountmanagers kennen de mens achter de CV en weten snel, goede en verrassende matches te maken.

Westerduin is met 10 vestigingen in Nederland actief binnen de sectoren techniek, logistiek, bouw en productie. We richten ons op de vakkrachten in het operationele proces, de aanpakkers! Bedrijven kunnen bij ons terecht voor uitzenden, detachering en werving & selectie.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in