+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nieuwegein.
Laad meer vacatures

Orderpicker Nieuwegein

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

UBN Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
UBN Uitzendbureau

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,57 p/u
  • Nachttoeslag, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Bij ons bepaal je zelf wanneer je werkt. We zoeken orderpickers die op diensten willen reageren. Je kiest zelf hoeveel je werkt, van 1 tot 7 dagen per week. Je kunt ook fulltime aan de slag. Je gaat aan de slag in een deels geautomatiseerd bedrijf. Een systeem helpt je met orderpicken. Je werkt op verschillende afdelingen en kunt veel leren. Er zijn kansen om door te groeien. In de avond krijg je gratis avondeten. We hebben een gezellige kantine en op vrijdag een borrel. Lees verder voor meer informatie over deze mooie kans.
 

Volledige vacaturetekst

Wil je zelf bepalen wanneer je werkt? Bij dit bedrijf zijn we op zoek naar mensen die zelf op diensten willen reageren. Zo bepaal je zelf hoe je werkweek er uit ziet. Er zijn diensten voor 7 dagen in de week. Ook is er een mogelijkheid om fulltime te werken!

Deze leuke uitdaging als orderpicker is te vinden in Nieuwegein. Wat dit bedrijf zo tof maakt? Het personeel en de begeleiding die je krijgt in je werkzaamheden!
Daarnaast is het bedrijf voor een groot deel geautomatiseerd zoals we al vertelde. Het systeem zorgt ervoor dat die een groot deel van de orderpickwerkzaamheden doet. Hoe ziet dat er uit? Je staat bij de pick and pack aan een liftluik. Je scant de kratten en hierdoor worden er aantallen op je scherm weergegeven. Het systeem zorgt er voor dat ze het juiste artikel voor je vinden. Vervolgens worden deze producten automatisch naar je werkplek gebracht. Hoe cool is dat?

Er zijn verschillende afdelingen waar je jouw kwaliteiten als orderpicker kan laten zien. Denk hierbij aan de afdeling retouren, waarbij je controle uit voert. Daarnaast zorg je ervoor t dat alles weer op de juiste en correcte manier wordt verwerkt. Verder heb je ook nog een afdeling bulkmagazijn. Hier zal je de overige voorwerpen orderpicken, die niet automatisch worden gepickt. Of je gaat lekker aan de slag met het inpakken van de producten.

Bij dit bedrijf ben je geen cijfertje als orderpicker. Zo kijken ze samen met jou naar wat je wil en kan. Naar aanleiding hiervan zijn er veel doorgroeimogelijkheden. Hoe tof is dat! Er valt hier dus genoeg ervaring op te doen en je kunt veel leren.

Voor iedereen wat leuks dus!

Er zijn 3 shifts: 07:00 - 16:00 en 16:00 - 01:00 en 23:00 - 07:00. In de avond shift wordt het avond eten gratis voor je verzorgd! Dit bedrijf is 7 dagen per week open. Jij mag zelf aangeven welke dagen jij beschikbaar bent. Dit kan dus fulltime maar ook parttime zijn. Het basis salaris bedraagt 13,57 per uur. Op dit salaris zijn er nog verschillende avond en nachttoeslagen te verdienen.

Binnen dit bedrijf hangt een fijne informele en multiculturele sfeer. Er is een mooie en gezellige kantine met een terras aan het water. Daarnaast wordt er op de vrijdagmiddag altijd een borreltje gedaan met de collega's. Het is ook een fijne plek om nieuwe mensen te ontmoeten.


Gevraagd

  • Je bent secuur;
  • Je vindt het prima om wisselende werktijden te hebben;
  • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal;
  • Zie je iets wat beter of leuker kan? Geef het aan!
Arbeidsvoorwaarden
Ben jij op zoek naar een baan waar je flexibel op diensten kan reageren? Of wil jij gewoon fulltime aan de slag bij een bedrijf met een informele werksfeer? Lees dan snel verder.
Dit bedrijf is voor 80% geautomatiseerd, hoe cool! Jij kan hier aan de slag als orderpicker want jouw inzet is niet te missen voor de overige 20%.

Weekend toeslag tussen 19:00 en 01:00 van 130%
Een reiskostenvergoeding van 19 cent per km;
Doorgroeimogelijkheden;
Een gezellige bedrijfskantine waar je kunt lunchen;
Een fijne werksfeer;


Bedrijfsomschrijving

In onze magazijnen beheren wij de voorraad voor verschillende webwinkels, versturen hun orders en verwerken de retouren. Een groot deel van ons orderproces hebben we gemechaniseerd. Dit hebben we gedaan met ons Autostore opslag- en orderpicking systeem, volautomatische inpakmachines. Daarnaast lopen de goederen via volautomatisch rollerbanden of robots door ons magazijn. Dat maakt onze e-fulfilment dienstverlening duurzaam en vermindert onze footprint.Wij hebben op dit moment magazijnen in Nederland, België, Duitsland en Engeland. We kijken er naar uit om meer landen in Europa te veroveren met ons E-Fulfilment.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in