+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Technisch Projectmanager IT Nijkerk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

YER

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 6.000 - € 8.000 p/m

Vacatureomschrijving

Heb jij ruime ervaring in het (her)implementeren van ERP-systemen? En krijg jij energie om deze functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid in te vullen? Als technisch projectmanager IT vervul jij een onmisbare rol.


De functie

Je draagt bij aan het realiseren van de procesharmonisatie binnen de organisatie, waarbij IT een cruciale rol speelt.

Je bent verantwoordelijk voor het managen van complexe IT-projecten. Jouw belangrijkste opdracht is de (her)implementatie van het ERP-pakket (IFS, Metacom of 4PS – Microsoft), welke eind januari wordt gekozen. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor de partijen die het pakket implementeren en stuur je specialisten aan op het gebied van data, interfaces en integraties. Na de implementatie van het ERP-pakket ga je aan de slag met andere IT-projecten, die voortkomen uit deze implementatie.

De organisatie bevindt zich in een dynamische markt waar we technische standaarden zich steeds verder ontwikkelen en opdrachtgevers ook meer van de aannemers verwachten. Hierdoor zullen we de komende jaren druk bezig zijn met uiteenlopende IT-Projecten waarin jij een rol kunt gaan spelen.

Als technisch projectmanager IT behoud je het overzicht en houd je altijd het eindresultaat, en wat daarvoor nodig is, in gedachten. Je staat sterk in je schoenen en kan collega’s meenemen en inspireren. Naast jouw leiderschapskwaliteiten heb jij ook technische kennis over de materie.

Procesharmonisatie

Je komt te werken, vanuit Nijkerk en Elburg, in het IT-team waarbij je hoofdzakelijk samenwerkt met de programmadirecteur procesharmonisatie, proceseigenaren, een PMO’er en de vertegenwoordigers van de SI-partij.

Het afgelopen jaar heeft de organisatie een zeer intensief traject doorlopen om de bedrijfsprocessen in kaart te brengen en te harmoniseren. Hieruit is een aantal blauwdrukken ontstaan die ten grondslag liggen aan de keuze voor en de inrichting van het nieuw gekozen ERP-pakket. Op basis van blauwdrukken en gesprekken met proceseigenaren, business en programmamanagement stel je als projectmanager een projectplan op en leid je de technische implementatie. Belangrijk is de overdracht naar en het opleiden van de IT-beheerafdeling waarbij we leren van elkaar. We geven collega’s de kans zich te blijven ontwikkelen.

Je zorgt ervoor dat stakeholders en de directie op de hoogte zijn van de implementatie van het ERP-pakket en andere belangrijke IT-systemen, inclusief het identificeren van risico's en kansen. Je werkt samen met het transformatieteam, waarvan je deel uitmaakt, en draagt gezamenlijk de verantwoordelijkheid voor het eindresultaat.



Gevraagd

Wat jij meeneemt
  • Je hebt brede kennis en ervaring van de werking van ERP-systemen en bedrijfsprocessen. Denk hierbij aan Inkoop & Logistiek, Finance en Planning;
  • In staat om de veranderkracht van de organisatie in te schatten en hierop de implementatie aan te passen;
  • Je weet hoe je moet balanceren tussen de ruimte die er is binnen de specificaties, het budget en de technologische mogelijkheden;
  • Het vinden en uitdragen van het optimum is hierin essentieel. Je beschikt over een sterk analytisch denkvermogen;
  • Ervaring binnen de bouw- en infrawereld is een pre


Aanbod

Wat wij bieden

Met een goed salaris, flexibiliteit (inclusief thuiswerken), en ruimte voor ontwikkeling, bieden we een inspirerende werkomgeving.

  • Een goed salaris tussen de € 6.000 en € 8.000, dat ook nog eens meegroeit met je ontwikkeling;
  • 25 Vakantie- en 10 ADV-dagen;
  • Een prettige en open werkomgeving waarin we oog hebben voor jouw belangen;
  • Volop perspectief en ontwikkelingsmogelijkheden. We bieden je de kans om door te groeien en jezelf verder te ontplooien;
  • De mogelijkheid om een dag in de week thuis te werken.


Bedrijfsomschrijving


Hier kom je te werkenDeze opdrachtgever is de full-service infrapartner voor Nederland. Met onze infra-oplossingen dragen wij bij aan de slimme, duurzame en veilige openbare ruimte van de toekomst. Dat doen wij niet alleen voor opdrachtgevers en samenwerkingspartners. Dat doen we vooral voor toekomstige generaties. Wij zijn een financieel onafhankelijk familiebedrijf met ruim 1.400 gedreven collega’s en meer dan 100 jaar ervaring. Wij ontwerpen en realiseren duurzame onder- en bovengrondse infra-oplossingen. Daarnaast beheren en onderhouden wij infrastructuren. Dit doen wij voor en met bedrijven en overheden in Nederland. Onze aanpak is integraal en data gedreven.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in