+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

IT Engineer (Binnendienst, Nijkerk) Nijkerk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Aatop ICT

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Aatop ICT

Gevraagd

  • Parttime
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.150 - € 3.950 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

Bij ons ga je klanten blij maken met hun IT, zodat ze goed kunnen werken. Je werkt in een team met ongeveer 6 collega's en je bent het aanspreekpunt voor een vaste groep klanten. Je zorgt dat alles goed werkt en als er iets is, los je het op. Je maakt niet alleen IT dingen in orde, maar zorgt er ook voor dat klanten blij zijn. Je beheert de IT van de klanten van begin tot eind. Als jij toe bent aan een verandering, lees dan verder voor alle details.
 

Volledige vacaturetekst

Wat je bij ons komt doen? Heel kort: klanten blij maken met hun IT, zodat ze fijn kunnen werken.

Je gaat aan de slag in een klantteam (de kleur hoor je later). In dat team werk je met ongeveer 6 collega's voor een vaste groep klanten. Die ken je dus en zij jou. Jij bent voor deze klant het aanspreekpunt. Het gezicht. Het boegbeeld. Als er iets niet werkt, bellen ze jou. En jij gaat het fixen. Of je zorgt ervoor dat een collega het regelt, maar dat leg je dan ook even uit aan de klant. 

In je werk ben je dus niet alleen inhoudelijke met IT support bezig, maar ook de klant een fijne ervaring te geven. Die wordt door jou gewoon top geholpen en weet dat hij/zij jou de volgende keer moet hebben. Daarnaast beheer je de verschillende omgevingen van jouw klanten, voordat er problemen ontstaan.

Jij regelt IT bij onze klant van A-Z. Van 365 tot VOIP. Van glasvezel tot een HP Dragonfly voor een klant.



Gevraagd

We zijn niet zo moeilijk. Je hoeft maar een paar dingen te kunnen. Of eigenlijk, te zijn. De rest ontdekken we wel tijdens de eerste kennismaking.

  • We merken in de praktijk dat collega's met een MBO4 IT opleiding dit werk het leukst vinden. Heb je een HBO diploma? Dan maken we voor jou een speciale functie.
  • Heb je geen werkervaring? Top. Heb je 3 jaar werkervaring? Topper. Heb je 10 jaar werkervaring? Check even het salaris hieronder.
  • Je bent niet alleen dol op techniek, maar ook (een beetje) op mensen. We vinden het belangrijk dat jij een relatie met onze klant opbouwt. Zakelijk dan he.

Trefwoorden: IT Engineer, IT Adviseur, IT Support, Servicedesk, starter, Nijkerk, Doorgroeien.



Aanbod

Dit krijg jij

Top verhaal dit. Maar wat krijg je ervoor terug dat jij gewoon 40 uur van je vrije tijd in ons investeert?

  • Geld. (concreter: iets tussen de € 2.150,- en 3.950,-)
  • Meer geld, maar dan voor later.
  • Vrij tijd: 25 vakantiedagen
  • Dikke spullen (telefoon / abonnement / laptop)
  • Nog meer dikke spullen: grote schermen, hoog-laag bureau, goede stoel
  • Je kunt ook part-time of gedeeltelijk thuiswerken
  • Als je doorgroeit naar een buitendienst functie (en ja, dat kan): een auto van de zaak.
  • VrijMiBo. Elke vrijdag. 

Het kan natuurlijk ook niet anders, en we gaan er vanuit dat je enthousiast bent geworden. Wat te doen? Stuur even je CV naar Ton den Hertog (via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.). Wil je nog wat meer weten, of dat we de vacature nog even voor je voorlezen? Bel Ton op 0318 796 123. Of solliciteer via de knop hieronder. Ja. Klik maar. 



Bedrijfsomschrijving

Onze klant is een IT-dienstverlener, of zo je wilt, een Managed Service Provider. Het is hun missie om hun klanten zorgeloos te kunnen werken, en regelen voor hen  op IT gebied. Geen vraag is te gek. Lang, lang geleden startte de directeur in z'n eentje, op een zolderkamer. Nu, 2024, zijn ze net verhuisd naar een spliksplinternieuw bedrijfspand. Veel glas, lekker open, hippe meubels, een grote kantine, hoog-laag bureau's, focusruimtes. En is het voor jou nog niet compleet genoeg? Kom met je ideeën en het wordt geregeld. Echt waar. Als jij er maar gelukkig van wordt.Een paar collega's bij dit bedrijf zijn alleen maar bezig om jouw werk leuker te maken. Hoe regelen we alles slimmer in? Welke nieuwe tools kunnen we gebruiken? Zijn er nog innovaties die wij bij onze klanten kunnen inzetten?Bij deze club (hadden we jong en dynamisch al genoemd :-) ) werken nu 27 collega's. Daar mogen er elk jaar 2 bij. Ben jij de eerste?
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in