+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nijkerk.

CNC Draaier/Frezer Nijkerk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Regiodienst

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Regiodienst

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

We zoeken een CNC Draaier/Frezer die van precisiewerk houdt. Je gaat werken met geavanceerde machines om onderdelen te maken. Dit doe je voor verschillende industrieën, zoals auto's en luchtvaart. Je leest tekeningen en gebruikt die om de machines goed in te stellen. We bieden je de kans om aan spannende projecten te werken en je verder te ontwikkelen. Je krijgt een goed salaris en we zorgen dat je salaris altijd klopt met wat anderen verdienen. Klaar voor verandering? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Introductie

Wij zijn op zoek naar een ervaren en gemotiveerde CNC Draaier/Frezer om ons team in Nijkerk te versterken. Als CNC Draaier/Frezer ben je verantwoordelijk zijn voor het produceren van hoogwaardige onderdelen en componenten met behulp van geavanceerde CNC-machines. Als jij gepassioneerd bent over precisiebewerking en graag werkt in een dynamische omgeving, dan is dit de perfecte gelegenheid voor jou!


Organisatie

Ons bedrijf is een vooraanstaande fabrikant van industriële machines en apparatuur. Met een uitstekende reputatie op het gebied van kwaliteit en innovatie, bedienen we klanten in diverse sectoren, waaronder de automobielindustrie, luchtvaart, medische apparatuur en meer. We zijn trots op ons team van vakbekwame professionals die streven naar uitmuntendheid in alles wat ze doen.


Functie

Als CNC Draaier/Frezer ben je verantwoordelijk voor het bedienen van geavanceerde CNC-draai- en freesmachines om hoogwaardige onderdelen en componenten te produceren volgens de technische specificaties. Je zult werken met een breed scala aan materialen, waaronder metaal, kunststof en andere materialen, afhankelijk van de projectvereisten.

Een van de belangrijkste taken in deze functie is het lezen en interpreteren van technische tekeningen en blauwdrukken. Je zult de tekeningen gebruiken om de benodigde bewerkingsstappen te begrijpen, zoals de afmetingen, toleranties, oppervlakteafwerking en materiaalvereisten. Met deze informatie programmeer en stel je de CNC-machines in met behulp van CAM-software, zodat ze de juiste bewegingen en bewerkingen uitvoeren.


Functie eisen

Ben jij in het bezit van:

  • Minimaal MBO-niveau in werktuigbouwkunde of een vergelijkbare technische opleiding
  • Ruime ervaring als CNC Draaier/Frezer, bij voorkeur in een productieomgeving
  • Diepgaande kennis van CNC-programmering en het lezen van technische tekeningen
  • Zelfstandig kunnen werken en in staat zijn om taken nauwkeurig en binnen de gestelde tijdslimieten af te ronden
  • Goede communicatieve vaardigheden en teamgeest
Aanbod

Als CNC Draaier/Frezer bieden wij jou een aantrekkelijk en uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden. We streven ernaar om een werkomgeving te creëren waarin je je gewaardeerd voelt en de mogelijkheid hebt om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen. Hieronder vind je een overzicht van het aanbod:

 Je krijgt de kans om te werken aan interessante projecten en te werken met geavanceerde CNC-machines. Je zult betrokken zijn bij het produceren van hoogwaardige onderdelen en componenten voor diverse sectoren, waardoor je werk afwisselend en uitdagend blijft. We geloven in het stimuleren van jouw professionele groei en bieden mogelijkheden voor training en opleiding. Je krijgt de kans om je vaardigheden verder te ontwikkelen en je kennis uit te breiden in het vakgebied van CNC-draaien en frezen. We waarderen je expertise en inzet en belonen dit met een competitief salaris dat past bij jouw ervaringsniveau en vaardigheden. Het salaris wordt regelmatig geëvalueerd en aangepast om ervoor te zorgen dat het marktconform blijft.


Sollicitatie

Telefoonnummer: 020-7058140 of solliciteer direct!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in