+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nijkerk.

Bedrijfswagenmonteur Nijkerk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maintec

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maintec

Gevraagd

  • 37 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.500 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Hou je van sleutelen aan voertuigen en woon je in de buurt van Nijkerk? Dan is deze baan perfect voor jou! Je gaat werken in een mooie werkplaats aan verschillende soorten voertuigen. Samen met een team van ervaren monteurs zorg je dat alles goed blijft rijden. Je werkt met merken zoals Mercedes en MAN en doet veel verschillende taken, van reparaties tot keuringen. Het is een leuke baan met veel afwisseling. Ben jij klaar voor succes? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Woon jij in de omgeving van Nijkerk en sleutel jij graag aan alles wat rijdt? Dan zou deze nieuwe uitdaging als bedrijfswagenmonteur iets voor jou kunnen zijn! Je gaat aan de slag bij een transportbedrijf met een prachtige werkplaats. Als onderdeel van jouw takenpakket voer je reparaties en onderhoud uit aan het wagenpark van 1.200 voertuigen. Klinkt dit als iets waarin je geïnteresseerd bent? Wacht dan niet langer en solliciteer direct!


Waar ga je werken?

Via Maintec ga jij aan de slag bij een van onze klanten in de automotive sector. Het bedrijf waar jij komt te werken is een internationale logistieke dienstverlener die al bijna 100 jaar actief is in de transportwereld en van oorsprong een familiebedrijf is. Je wordt onderdeel van een team dat grote waarde hecht aan collegialiteit. Het team bestaat uit zowel ervaren monteurs als een BBL-leerling en is een diverse groep van jong en oud met allemaal een passie voor bedrijfswagentechniek. De werksfeer is open en er wordt hard gewerkt, maar er wordt ook veel gelachen. Samen zorgen jullie ervoor dat alle voertuigen en faciliteiten voor transport vlot en veilig de weg op kunnen.


Wat ga je doen?

Als bedrijfswagenmonteur ga jij via Maintec aan de slag binnen een gave en grote werkplaats in Nijkerk. Samen met jouw collega’s voer jij onderhoud en reparaties uit aan het wagenpark van 1.200 voertuigen. Het wagenpark bestaat uit autotranssporters, bakwagens, trekkers, opleggers en aanhangwagens. Jij gaat sleutelen aan de merken Mercedes en MAN. Jij helpt vakkundig storingen, voert (APK) keuringen uit, controleert de voertuigen en maakt proefritten. Maar jij bent ook niet vies van een beetje las- en plaatwerk op zijn tijd! Kortom, jij gaat een nieuwe uitdaging aan met veel diversiteit binnen een leuk en gezellig team. 


Wat verwachten wij van jou?

Om onderdeel te worden van zowel het Maintec team als het team waar jij op de werkvloer aan de slag gaat verwachten wij van jou het volgende:

  • een diploma tot bedrijfsautotechnicus, maar algemeen motorvoertuigen of landbouwmechanisatie is ook mooi meegenomen.
  • een passie voor trucks en voelt je thuis tussen dieselmotoren, hydrauliek en carrosseriewerkzaamheden.
  • je bent in het bezit van je rijbewijs (C/CE) of je bent bereid deze te behalen.
  • ook werk je nauwkeurig en ben je technisch en ook wel creatief ingesteld.
  • daarnaast ben je oplossingsgericht en heb je bij voorkeur ambitie om door te stormen naar eerste monteur.
  • en tot slot woon je in de omgeving van Nijkerk, zoals Amersfoort, Putten of Barneveld.

Ben jij klaar om aan de slag te gaan? Reageer dan snel op deze vacature via de sollicitatie knop! Heb je vragen over deze vacature of wil je gewoon graag wat meer weten? Neem dan contact op met Petra via 06-43066771 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Solliciteren via WhatsApp is ook mogelijk! 


Wat kun je van ons verwachten

Wanneer jij onderdeel wordt van het Maintec team en aan de slag gaat bij onze klant, kan jij van ons het volgende verwachten:

  • een salaris tussen de €2.500 en €3.500 bruto per maand, uiteraard afhankelijk van jouw werkervaring.
  • veel ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden!
  • je kunt gelijk een vast contract krijgen bij Maintec!
  • Jij krijgt 25 vakantiedagen om lekker te relaxen.
  • en daarnaast ook 8,33% vakantiegeld om bijvoorbeeld die verdiende vakantie te boeken!
  • uiteraard een goede reiskostenvergoeding.
  • en ook nog eens veel uitdaging in een prettige werkomgeving met aandacht voor kwaliteit en medewerkers!


Bedrijfsomschrijving

MAINTEC - TECHNISCH UITZENDBUREAU
Wij werven, selecteren en detacheren technisch personeel. Om te voldoen aan de vraag van onze opdrachtgevers, maken wij gebruik van onze dienstverleningsconcepten.

LOKAAL WERKEN IN DE BUURT!
Lokaal personeel werven wij op de lokale arbeidsmarkt in ons 'Lokaal Personeel' concept. Onze projectmanagers kennen de technische arbeidsmarkt als geen ander, weten wat bedrijven vragen en vinden daar de juiste vakman of-vrouw bij.

LEREN STOPT NOOIT
In het concept Leren & Werken leiden wij mensen op voor de competenties die belangrijk zijn op de arbeidsmarkt. Of het nu gaat om een complete MBO opleiding in een BBL- traject, een basisopleiding voor bepaalde vakken of een korte bijscholing voor een specifieke lastechniek, Maintec zorgt dat haar mensen kunnen wat haar opdrachtgevers vragen.

GRENZEN VERLEGGEND
Sommige vaardigheden zijn erg moeilijk te vinden op de Nederlandse arbeidsmarkt. Daarom werven wij internationaal personeel door middel van eigen kantoren en agenten in 9 Europese landen. Wij noemen dat concept 'Internationaal Matching'.
Passie en trots
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in