+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nijmegen.
Laad meer vacatures

Technische dienst Nijmegen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Actief Werkt!

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 38 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.384 p/m

Vacatureomschrijving

Medewerker technische dienst bij ANAC

Heb jij affiniteit met techniek? En ben jij op zoek naar een uitdagende baan? Lees dan snel verder!

Voor onze opdrachtgever ANAC zijn wij op zoek naar een medewerker in de Technische Dienst. Jij zal dus een hele diverse functie gaan vervullen! Samen met jouw collega's ben jij verantwoordelijk voor het technische onderhoud en reparaties voor de ANAC vestigingen in Nederland. Jij rijdt in jouw eigen bus naar de verschillende vestigingen. Dit zal jij doen op afroep als er een storing is opgetreden die jij mag gaan oplossen. Tevens krijg jij ook de verantwoordelijkheid om de inventaris van jouw eigen gereedschap op orde te houden en waar nodig koop jij jouw eigen onderdelen in. Ben jij nog niet in het bezit van een diploma in een technische richting maar zit jij bijvoorbeeld in het 3e of 4e leerjaar van jouw opleiding? Ook dan nodigen wij jou van harte uit te solliciteren! De ANAC staat ook open voor bijvoorbeeld een BBL-traject. 


Over het opdrachtgever

ANAC carwash is een familiebedrijf met een geschiedenis die al 80 jaar teruggaat in de tijd en is inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle keten die bekend staat om kwalitatief, hoogwaardige en klantvriendelijke wasstraten in België en Nederland. Er zijn twee vestigingen in Nijmegen met het hoofdkantoor gelegen aan de Energieweg. Op deze plek zijn momenteel 20 pompplaatsen gevestigd, er is een grote drive-in carwash met aansluitend een interieurbaan om de auto van binnen en buiten helemaal schoon te krijgen. Bij de vestiging op de Energieweg is ook een tankshop met een bakery waar je de lekkerste broodjes gehaald en genuttigd kunnen worden. 

Bij ANAC staan je collega's voor je klaar, er heerst een informele sfeer en naar iedereen wordt geluisterd. Als jij je werkzaamheden met plezier uitvoert dan krijg je ANAC's waardering en loyaliteit voor terug. Dit uit zich dan ook in verschillende teamuitjes. 


Wat wij jou bieden
  • Functie voor de langere termijn
  • Een startsalaris vanaf €2384 afhankelijk van kennis en ervaring kun jij hierin doorgroeien
  • Direct op contract bij de ANAC
Wat vragen wij van je

Wat zoeken wij? Ben jij zelfstandig, representatief, stressbestendig en heb jij technisch inzicht? Ben jij daarnaast in het bezit van een rijbewijs B+E of ben jij bereid om deze te halen? Wij denken graag met jou in mee in mogelijkheden. Belangrijk is dat jij een gemotiveerde instelling hebt en graag wil leren en mee wil groeien in het bedrijf. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in