+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Servicemonteur Werktuigbouwkunde Nijmegen Nijmegen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Breijer

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Breijer

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 - € 3.750 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

In deze functie werk je als monteur aan verschillende installaties bij een grote klant. Je bent belangrijk omdat je zorgt voor goed onderhoud en helpt met oplossingen. Je werkt zelfstandig en hebt veel vrijheid. Je maakt deel uit van een team en bent het gezicht van het bedrijf. Je krijgt een goed salaris, een auto van de zaak en veel extra s zoals een tablet en werkkleding. Ook is er een fijne sfeer waar collega's voor elkaar klaarstaan. Ben jij klaar voor een boeiende nieuwe functie? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Als Monteur W pas jij bij Breijer als je meedenkt met de wensen van onze klant. Jouw werk is leuk als te maken krijgt met verschillende vragen en jij mag meedenken in een oplossing. Ben jij

Functieomschrijving

In deze functie ben je verantwoordelijk voor preventief en correctief onderhoud aan werktuigbouwkundige installaties van onze grote klant in Nijmegen, een wereldwijde producent van halfgeleiders.

Jouw werk is divers en je werkt dus aan een uiteenlopend pakket installaties van mechanische ventilatie, regelinstallaties tot aan verwarmingstechniek.

Je loopt dagelijks rond bij onze klant. Dus naast het uitvoeren van de werkzaamheden, ben je tevens een visitekaartje van Breijer en luister je naar de vragen en wensen van de klant.

Jij bent onze expert werktuigbouwkundige installaties. Samen met de andere monteurs help jij onze klant uit de brand door het werk tot in de puntjes af te leveren. Je wordt ondersteund door collega’s van de afdelingen Werkvoorbereiding, Planning en uiteraard de Servicemonteurs en de Contractcoördinators. Het is een zeer zelfstandige, afwisselende rol met veel verantwoordelijkheid en vrijheid in een dynamische omgeving.

We zijn voor onze business unit Breijer Contractonderhoud op zoek naar een servicemonteur W.

Wie zijn wij?

Breijer is onderdeel van Facilicom Solutions. Als integrale technische dienstverlener richten we ons op activiteiten in de bouw, renovatie, verduurzaming en technisch onderhoud van gebouwen. In deze functie ga jij aan de slag bij een wereldwijde producent van halfgeleiders in Nijmegen.

Facilicom Solutions is onderdeel van de Facilicom Group, een familiebedrijf met meer dan 26.000 medewerkers. We zijn één van de grootste dienstverlenende organisaties en daarmee één van de grootste werkgevers in Nederland. Een uitdaging is voor ons niet snel te groot. In Nederland zijn we bekend van merken als Facilicom Solutions, Breijer, Trigion, Incluzio en Gom. Samen werken we aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is onze missie, dáár doen we het voor.


Wat je krijgt

Je kunt rekenen op een dynamische en professionele werkomgeving binnen Facilicom Solutions de grootste facilitaire dienstverlener van Nederland. Je komt terecht bij een van onze grote klanten in Eindhoven waar je samen werkt met meerdere collega’s van Breijer.

Verder krijg je bij ons:

  • Bruto maandsalaris van € 2.800 tot € 3.750, afgestemd op jouw ervaring, skills en competenties;
  • Een bedrijfsauto van Breijer;
  • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen;
  • Een goede pensioenregeling;
  • Een tablet, smartphone en werkkleding van de zaak, plus gereedschap dat tiptop in orde is;
  • De mogelijkheid om gebruik te maken van collectieve verzekeringen, af te sluiten via ons moederbedrijf Facilicom Services Group;
  • No-nonsense organisatie met korte communicatielijnen en een bedrijfscultuur waarin collega’s voor elkaar klaar staan en iedereen er toe doet.
Wie je bent

Je bent handig en streeft van nature naar kwaliteit. Ook ben je service-, klant- en resultaatgericht en word je blij van tevreden klanten en perfect opgeleverd werk.

Verder zien we graag:

·       Een afgeronde technische MBO opleiding werktuigbouwkunde of installatietechniek;

·       Relevante technische werkervaring;

·       In het bezit van een VCA-diploma of bereid deze te halen;

·       In het bezit van een rijbewijs B;

·       Zelfstandige houding.

Bij Facilicom Group is iedereen welkom. Je kan hier volledig jezelf zijn. Wat je huidskleur, nationaliteit, godsdienst of seksuele geaardheid ook is. Wij zijn een divers bedrijf en daar ligt onze kracht.

Spreekt bovenstaande jou aan, solliciteer dan direct en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Ingrid Vijfhuizen onze recruiter, op 06 – 5783 5672 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in