+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nijmegen.
Laad meer vacatures

Projectleider Openbare Ruimte Nijmegen Nijmegen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 uur
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In deze rol leid je belangrijke projecten in de openbare ruimte, zoals de aanleg van wegen en parken. Je werkt samen met een team om de stad mooier en beter te maken. Jouw werk heeft veel invloed op hoe mensen de stad ervaren. Het is een kans om echt iets te veranderen en een positief verschil te maken. Je zult trots zijn op wat je bereikt. Dit werk is uitdagend en geeft veel voldoening. Neem de volgende stap in je loopbaan en lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Binnen onze afdeling openbare ruimte zijn we op zoek naar een gedreven technisch projectleider die zich richt op het realiseren van belangrijke projecten in de openbare ruimte. Hierbij kun je denken aan de aanleg of herinrichting van wegen, parken, pleinen, (snel)fietsroutes en de vervanging van riolering. Deze projecten hebben een aanzienlijke impact op zowel het functioneren als het aanzien van onze levendige stad.

Als technisch projectleider ben je een waardevol lid van ons hechte team. Samen met collega's, externe partners en bewoners speel je een actieve rol in het vormgeven van de ruimtelijke inrichting van onze stad, in lijn met de ambitieuze doelen van ons bestuur. Jouw inzet en expertise zijn cruciaal bij het creëren van een leefomgeving waar mensen met trots wonen, werken en recreëren.

We zoeken een enthousiaste technisch projectleider die gemiddeld 36 uur per week beschikbaar is. Jouw inzet zal een grote impact hebben op de toekomst van onze stad en een blijvende erfenis achterlaten voor de gemeenschap. Het is een uitdagende en bevredigende rol waarin je jouw passie voor technisch projectmanagement kunt combineren met het vormgeven van de prachtige stad die we allemaal koesteren.



Gevraagd

Als technisch projectleider coördineer je de voorbereiding en uitvoering van projecten binnen de openbare ruimte, waaronder verkeer, civiele techniek, openbaar groen en waterhuishouding. Je draagt verantwoordelijkheid voor financiën, kwaliteit, planning, informatie en organisatie van het project. Projectmatig werken staat centraal, waarbij je leiding geeft aan project- en werkgroepen en het opstellen van een plan van aanpak of projectplan verzorgt.

Je stuurt de voortgang aan, organiseert inspraak en onderhoudt contact met de omgeving, en coördineert met alle benodigde disciplines zoals archeologie, nutsbedrijven, mobiliteit en groenvoorziening. Je zorgt dat benodigde onderzoeken en deelproducten tijdig worden afgerond en werkt nauw samen met collega's en externe betrokkenen.

Wat je meebrengt:

  • HBO werk- en denkniveau,
  • Bij voorkeur een opleiding in cultuurtechniek/civiele techniek, met aanvullende opleiding in projectmanagement,
  • Minimaal 3 jaar ervaring als projectleider,
  • Ervaring met projecten in de openbare ruimte is een pré


Aanbod

- Salaris, gebaseerd op opgedane kennis en ervaring vanaf 4.500,- tot 6.500,- +

- Interessante secundaire arbeidsvoorwaarden

- Reiskostenvergoeding 

- Ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden

- Na het eerste jaar krijg je de mogelijk om vast in dienst te komen bij de organisatie.



Bedrijfsomschrijving

Bij ons ingenieursbureau is ons werk diepgeworteld in een passie voor de stad en haar ontwikkeling. We streven ernaar om samen met inwoners, organisaties en bedrijven de uitdagingen die zich voordoen in de stad en haar omgeving aan te gaan. Vertrouwen is de basis van ons werk, we leggen de nadruk op communicatie, we doen wat er nodig is en we leren continu van onze ervaringen. Je zult je werkzaamheden verrichten op ons kantoor, dat fungeert als het centrale knooppunt van ons ingenieursbureau.Ons ingenieursbureau is verdeeld in verschillende clusters, waaronder het Cluster Openbare Ruimte, dat bestaat uit zeven afdelingen: Beheer, Programmeren, Projectleiding & Directievoering, Ontwerp, Wijkonderhoud, Stedelijk Onderhoud en Vergunning & Handhaving. Binnen dit cluster maak je deel uit van een groot team van ongeveer 70 zelfstandige professionals die zich met toewijding inzetten voor diverse projecten binnen het sociale en ruimtelijke domein. Onze professionals werken zelfstandig en met grote betrokkenheid aan een breed scala van projecten.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in