+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Projectleider Infra Openbare Ruimte Nijmegen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacature in het kort

Stel je voor dat je een belangrijke rol speelt in een team dat werkt aan projecten die de leefomgeving beter maken. Als projectleider in de grond-, weg- en waterbouw werk je aan verschillende projecten en zorg je dat alles goed loopt. Je overlegt met verschillende mensen, houdt de planning in de gaten en zorgt dat alles op tijd af is. Je werk is elke dag anders en je helpt echt mee om de wereld een beetje mooier te maken. Lees verder om te ontdekken waarom deze vacature perfect bij jou zou kunnen passen.
 

Volledige vacaturetekst

Stel je voor dat je een sleutelfiguur bent in een ontwerp- en adviesteam voor grond-, weg- en waterbouw, waarbij elk project bijdraagt aan een verbeterde leefomgeving in de regio. Als iemand die altijd zoekt naar de kern van de opdracht, ben jij gepassioneerd om aan de behoeften van onze opdrachtgevers te voldoen. Je coördineert moeiteloos met meerdere projecten, elk met hun eigen complexiteit en ontwikkelingsfase.

Van het bespreken van stadsdeelherinrichting met de projectmanager van de gemeente Nijmegen tot het afstemmen van woningbouwprojecten met de projectleider van een ontwikkelmaatschappij, jij houdt scherp toezicht op voortgang, planning, inzet en kosten. Je zorgt ervoor dat afgesproken producten vlekkeloos worden opgeleverd en grijpt indien nodig in om de beste resultaten te behalen en onze opdrachtgevers tevreden te stellen.

Als projectleider civiele techniek breng je samenhang tussen ontwerp, uitvoering en opdrachtgeverstevredenheid. Elke dag biedt nieuwe uitdagingen en kansen om de wereld om ons heen te verbeteren en te laten floreren.



Gevraagd

Je gedijt in een proactieve samenwerking met klanten, partners en projectteams. Als initiatiefnemer zet je de koers uit, motiveer je je team en weet je klanten te enthousiasmeren.

Dankzij je sterke communicatieve vaardigheden leg je gemakkelijk contact en voer je effectieve gesprekken met opdrachtgevers. Het opbouwen van een breed netwerk gaat je natuurlijk af. Als nieuwsgierig en leergierig persoon blijf je je verdiepen in nieuwe projecten en zoek je voortdurend naar innovatieve oplossingen.

Je beschikt over:

  • Minimaal een hbo-diploma, bij voorkeur in civiele techniek of een gerelateerde discipline.
  • Minimaal acht jaar ervaring in binnenstedelijke infrastructurele grond-, weg- en waterbouwprojecten.
  • Bij voorkeur ervaring als (deel)projectleider, of je bent klaar voor deze rol als volgende stap in je carrière.


Aanbod

Bij onze organisatie krijg je de kans om je eigen loopbaan vorm te geven. Er zijn goede doorgroeimogelijkheden, zoals naar de functie van strategisch adviseur of richting andere vakgebieden. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid in je werkzaamheden, waardoor je je eigen plan kunt trekken. Daarnaast bieden we:

  • Een enthousiast team waarin je snel thuis zult voelen en betrokken wordt bij projecten.
  • Veel variatie in projecten en taken, waardoor je breed inzetbaar bent. Je hebt de vrijheid om dit af te wisselen met klantbezoeken.
  • Uitstekende en flexibele arbeidsvoorwaarden, zoals flexibele werktijden en moderne (thuis)werkvoorzieningen.
  • Een comfortabel kantoor en een NS Business Card als je met het openbaar vervoer wilt reizen.
  • Tal van opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden via diverse trainingsprogramma's.
  • Flexibele rollen en veel keuzevrijheid in plaats van starre functies en vastomlijnde ontwikkelpaden.
  • Een persoonlijk budget dat je kunt gebruiken voor extra vakantiedagen of een fiets, of dat je kunt laten uitbetalen.
  • Na een jaar detachering de mogelijkheid voor een vaste aanstelling.


Bedrijfsomschrijving

Je gaat aan de slag bij het multidisciplinaire team in Nijmegen, bestaande uit ongeveer 40 directe collega's en tal van andere experts binnen handbereik. Samen vormen jullie een bruisende bron van expertise op het gebied van regionale gebiedsaanpak, revitalisering van de openbare ruimte, vervanging en renovatie van civiele kunstwerken, landelijke en binnenstedelijke infrastructuur, natuurontwikkeling, dijkversterking en contractmanagement.Ons kantoor in Nijmegen is goed bereikbaar en we voelen ons sterk verbonden met de regio. De sfeer is ontspannen en informeel, waarbij we gemakkelijk bij elkaar binnenlopen en altijd voor elkaar klaarstaan.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in