+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nijmegen.
Laad meer vacatures

Productiemedewerker Nijmegen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Timing Uitzendbureau

Gevraagd

  • 38 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Bij ons in Nijmegen zoeken we een productiemedewerker die ons team komt versterken. Je werkt in ploegendiensten, de ene week in de ochtend en de andere week in de middag. We zijn elke dag open, dus flexibiliteit is belangrijk. Je krijgt niet alleen een goed salaris, maar ook kansen om te groeien. We bieden interne opleidingen en de mogelijkheid om meer te verdienen op basis van ervaring. Kom jij ons helpen om hoogwaardige producten te maken en ons team te versterken? Lees verder en ontdek waarom wij de ideale werkgever voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Productiemedewerker gezocht bij onze opdrachtgever in Nijmegen! Sta je paraat voor ploegendiensten en engagement voor 38 uur per week? Bewijs jezelf in ons zeven dagen per week draaiende bedrijf. De ene week werk je iedere ochtend (7 dagen per week) van 05:00 tot 14:00, de andere week ben jij van 14:00 tot 24:00 twee dagen de stuwende kracht van onze middagploeg. Als productiemedewerker ben je van het startsignaal tot de eindfluit essentieel in onze productieproces. Maak het verschil in ons gedreven team en solliciteer nu! Word de kracht van onze opdrachtgever.

Wij bieden:

Als jij onze nieuwe productiemedewerker wordt bij onze opdrachtgever in Nijmegen, bieden we je niet alleen een marktconform salaris conform de glastuinbouw CAO, maar ook volop ontwikkelingsmogelijkheden. Bij ons krijg je de kans om te groeien in je vak door interne opleidingen en heb je een unieke kans om meer salaris te ontvangen op basis van ervaring. Je komt te werken in een 2-ploegensysteem;
de ene week draai je de ochtendshift van 05:00 tot 14:00 voor 7 dagen, de andere week werk je in de middagshift van 14:00 tot 24:00 voor 2 dagen. We zijn zeven dagen per week open, dus flexibiliteit is van belang. Ben je klaar voor deze uitdagende baan? Wij kijken uit naar je aanmelding!

Wij vragen:

Ben jij enthousiast, handig en leer je snel nieuwe dingen? Dan is dit de functie voor jou! Bij onze opdrachtgever in Nijmegen zoeken we voor 38 uur per week een Productiemedewerker. We verwachten van je dat: - Je fysiek in staat bent lichte productiewerkzaamheden te verrichten - Je een proactieve en zelfstandige werkhouding hebt - Je verantwoordelijkheid durft te nemen voor je taken - Je affiniteit hebt met voedselproductie - Je goede beheersing van de Nederlandse taal hebt, zowel mondeling als schriftelijk

Waar ga je werken:

Wil je deel uitmaken van een gedreven team bij onze opdrachtgever in Nijmegen? Als Productiemedewerker draag je bij aan onze missie om hoogwaardige producten te leveren aan onze klanten. Je komt terecht in een team dat elkaar steunt en waar een goede sfeer heerst. Je versterkt niet alleen ons team, maar ook onze visie. Grijp je kans om aan een internationaal, dynamisch bedrijf bij te dragen en solliciteer bij onze opdrachtgever. Waarom? Omdat jij ons kunt helpen met het maken van het verschil!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in