+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nijmegen.
Laad meer vacatures

Schilder Nijmegen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Faber

Gevraagd

  • 37 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.500 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Zoek je een nieuwe uitdaging als schilder? Bij ons vind je de perfecte match in jouw eigen omgeving. Of je nu houdt van kleine klussen of grotere projecten, wij hebben de juiste plek voor jou. Je gaat aan de slag met verschillende taken, van voorbereiding tot afwerking. We helpen je groeien door cursussen en belonen je inzet met ons spaarsysteem. Ook organiseren we leuke evenementen zoals zomerbarbecues en winterborrels. Ben jij enthousiast over deze kans? Lees verder om te zien of het iets voor jou is.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Wil jij een nieuwe stap zetten in jouw carrière als schilder? Jij gaat aan de slag in jouw eigen regio bij een opdrachtgever die perfect met jou matcht. Of je nu het liefst particuliere opdrachten oppakt of aan de slag wil bij grootschalige projecten, jij zorgt er altijd voor dat op een nette en verantwoordelijke manier gewerkt wordt. Je takenpakket kan variëren van voorbereidend werk tot gronden, aflakken, houtrotreparatie en zelfs behangen.


Ben jij het?

Op basis van jouw ervaring gaan we een plek zoeken waar je eventueel de juiste begeleiding krijgt, of jij gaat meteen zelfstandig aan de slag met de ervaring die jij al opgebouwd hebt als schilder. Het bezit van een rijbewijs B en redelijke beheersing van de Nederlandse taal maken jou makkelijker inzetbaar. Verder is het belangrijk dat je in het bezit bent van een VCA-certificaat of ervoor openstaat om deze kosteloos via ons te behalen of te vernieuwen.


Wat wij bieden

Aan de hand van jouw kennis, ervaring en vaardigheden stellen wij een passend salaris vast dat zo tussen de €2.500,- en €3.500,- zal liggen. Je kunt zelf kiezen voor een wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling en ook kies je zelf voor de pensioensregeling die het best bij jou past. Wij willen dat jij zo snel mogelijk aan de slag gaat bij een opdrachtgever waar jij jarenlang met plezier gaat werken, dus een vast contract ligt bij goed functioneren in de nabije toekomst.   Als vakkracht van Faber ben je meerdere keren per jaar welkom op onze locatie om een cursus te volgen, om jezelf zo te blijven ontwikkelen tot een nóg beter vakpersoon. Met ons spaarsysteem raap jij met ieder gewerkt uur punten bij elkaar, die je kunt inwisselen voor onder meer gereedschappen, cadeaus en complete weekendjes weg! Tot slot zien wij, en jouw Fabercollega’s, je graag tijdens de jaarlijkse zomerbarbecue en winterborrels.


Waar jij werkt

Als vakkracht ga je bij Faber aan de slag bij projecten die passen bij jouw wensen en vaardigheden. We zijn iedere dag bereikbaar voor jou om ervoor te zorgen dat je iedere met plezier en zonder zorgen naar je werk blijft gaan en op de goede plek zit.   Aarzel niet om contact met op te nemen om te ontdekken wat jouw mogelijkheden zijn!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in