+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nijverdal.
Laad meer vacatures

Operator 3D weverij Nijverdal

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tempo-Team

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Tempo-Team

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Traineeship
  • 19,38 p/u

Vacature in het kort

Bij TenCate in Nijverdal hebben we een fantastische kans voor jou als Operator 3D Weverij. Je gaat werken met een prachtig salaris en er zijn mogelijkheden om door te groeien. Deze baan is in de 3-ploegendienst en voor de lange termijn. Je wordt opgeleid tot een expert in jouw vakgebied en werkt in een hecht team. Je dag is gevuld met het draaiende houden van de productielijn en het gebruiken van speciale weeftechnieken. Jouw ideeën zijn belangrijk voor ons! Ben jij klaar voor een boeiende nieuwe functie? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Maak het gras onder de voeten van anderen kort en klein met deze geweldige kans! Bij TenCate in Nijverdal kun jij je storten op de rol van Operator 3D Weverij en maar liefst €19,38 per uur verdienen! En dat kan zelfs zonder ervaring! Lees snel verder en wie weet is deze baan binnenkort van jou!

Wat bieden wij jou
  • Prachtig salaris van €19,38 uur incl. toeslagen.
  • Kansen om door te groeien naar procesoperator!
  • Een fulltime baan in de 3-ploegendienst!
  • Een baan voor de lange termijn!
  • Opgeleid worden tot operator op de weverij.
  • Werken in een hecht, klein team!
Wie ben jij

Jij hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel als Operator 3D Weverij en brengt graag veel input. Verder is het belangrijk dat je:

  • Fulltime beschikbaar bent in de 3-ploegendienst.
  • Eigen vervoer hebt om naar Nijverdal te komen.
  • De Nederlandse taal goed spreekt en begrijpt dit i.v.m communicatie.
Wat ga je doen

Als Operator 3D Weverij is het elke dag een feestje, samen met je team draai je op volle toeren. Je bent verantwoordelijk voor de gehele productielijn samen met je collega’s. Je start bij de lijn waar je het touw aanvult, rennend van de ene naar de andere kant om ervoor te zorgen dat de productie niet stil komt te staan. Als je dit allemaal onder de knie hebt, gaan we naar de machines! Hier word je volledig klaargestoomd om als Operator verantwoordelijk te zijn voor deze lijn. Bij deze machines maken we gebruik van speciale weeftechnieken. En wist je dat jouw ideeën en enthousiasme ook cruciaal zijn voor verbeterprojecten? Je werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag met werktijden in de 3 ploegen van: 06:00 tot 14:00, 14:00 tot 22:30 en 22:30 tot 06:00.

Waar ga je werken

Bij Ten Cate produceren we kunstgras, en bij de afdeling 3D doen we dit op een speciale manier. TenCate is dé go-to voor te gekke, duurzame sportspullen die de wereld veroveren! Met onze eigenzinnige weeftechniek maken we producten waar je ogen van gaan twinkelen. Kunstgrasvelden voor voetbal, rugby, American Football... you name it, we've got it! En weet je waar je die allemaal tegenkomt? Overal! Van grote stadions tot trainingsvelden van bekende clubs. We zijn overal te vinden!

Sollicitatie

Solliciteer snel via de gele knop! Binnen 1 werkdag nemen wij contact met je op. Via de bevestiging van je sollicitatie kun jij ook alvast een belafspraak inplannen. Makkelijk he? Van tevoren toch nog vragen? Je kan me bereiken via onderstaande gegevens

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in