+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nijverdal.

Spuiter Nijverdal

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

In Person Rijssen

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
In Person Rijssen

Gevraagd

  • 37 - 40 uur
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.200 - € 2.800 p/m

Vacature in het kort

Hou je van het werken met grote objecten en heb je ervaring met het spuiten van industriële dingen? Dan is deze baan iets voor jou! Als spuiter zorg je ervoor dat alle onderdelen de juiste verflaag krijgen. Elk project is anders en vraagt om speciale aandacht. Je werkt elke dag met het afplakken, plamuren, schuren en spuiten van bijvoorbeeld vrachtwagens en machines. Je weet ook hoe belangrijk het is om veilig te werken en je houdt je aan alle regels voor kwaliteit en milieu. Wil jij jouw talenten benutten in een nieuwe omgeving? Lees verder om te ontdekken hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij meer van het grote werk en heb je ervaring met het spuiten van industriële objecten of machines? Solliciteer dan nu! Als spuiter houd jij je bezig met onderdelen voorzien van de juiste verflaag. Elk project vraagt maatwerk en een andere aanpak. Dagelijks houd jij je bezig met het afplakken, plamuren, schuren en uiteraard spuiten van onder andere vrachtwagens, trailers, staalconstructies en diverse industriële producten of machines. Door jouw kennis kan de juiste laagdikte worden aangebracht. Naast je werkzaamheden ben jij je goed bewust van de veiligheidsregels en ken je de voorschriften voor kwaliteit, veiligheid en milieu.



Gevraagd

  • Je bent een echte teamspeler
  • Je hebt kennis van spuitapparatuur
  • Je hebt ervaring als spuiter en hebt kennis van laagdiktes


Aanbod

  • Een prettige en nuchtere werksfeer
  • Marktconform salaris met vakantiegeld
  • Doorgroei en opleidingsmogelijkheden
  • Een flexibele fulltimebaan in een snelgroeiend bedrijf

Maak jij van deze toffe vacature je vaste baan? Dan maak ik graag kennis met je! onder op de button SOLLICITEER en laat je cv achter. Dan neem ik graag contact met je op om een eerste kennismaking bij ons op kantoor te plannen. Stuur mij, Jan Willem, gerust een appje of bel op +316 23 23 85 09, dat mag ook na werktijd. Of mail mij via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Ik spreek je snel!




Bedrijfsomschrijving

Jouw toekomstige werkgever is gevestigd in Nijverdal en is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het stralen, schooperen en spuiten van grootmaterieel, machines en andere vergelijkbare producten. Door jarenlange ervaring kan er flexibel met klanten worden meegedacht en een maatoplossing worden aangeboden. Jouw toekomstige werkgever verzorgd objecten in veel verschillende sectoren en producten bijvoorbeeld: renovaties, trucks, machines-, carrosserie-, trailers-, en in de nieuwbouwprojecten. Dagelijks wordt er met een team van professionals gekeken naar één zo goed mogelijke aanpak voor elk project. Met het moto groots tot in het detail wordt er voor elk project een maatoplossing gevonden.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in