+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Noord-Scharwoude.
Laad meer vacatures

Technisch magazijnmedewerker Noord-Scharwoude

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Luba

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 2.600 p/m

Vacature in het kort

Start je dag om 8 uur als technisch magazijnmedewerker. Je werkt in een team dat klaarstaat voor klussen in binnen- en buitenland. Jouw taak is belangrijk: zorgen dat alle benodigde spullen op tijd klaarstaan. Je gebruikt je technische kennis om orders te checken en te verzamelen. Soms rijd je met de bus om spullen op te halen. Aan het eind van de dag sluit je af en maak je je klaar voor morgen. Als extraatje zijn er leuke personeelsuitjes. Wil jij jouw talenten benutten in een nieuwe omgeving? Lees verder om te ontdekken hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Over het werk

Om 8 uur begint je werkdag, samen met je collega's kijk je wat er die dag gaat gebeuren. Als technisch magazijnmedewerker ga je aan de slag in het magazijn in Noord-Scharwoude. De collega's van de buitendienst gaan naar klussen in binnen- en buitenland, dus het is erg belangrijk dat je goed oplet of de orders compleet zijn. Spullen waar je aan moet denken die nodig zijn voor een klus zijn bijvoorbeeld handgereedschap, valbeveiliging of een aggregaat. Via een ticketsysteem krijg je de orders binnen en ga je hiermee aan de slag. Met jouw technische kennis weet je de onderdelen goed van elkaar te onderscheiden. 

Soms werk je met de heftruck om zwaardere onderdelen te vervoeren, indien je hier geen certificaat voor hebt is dat te halen via Luba. Naast het verzamelen van orders voer je ook regelmatig kwaliteitscontroles uit. De veiligheid van de buitendienst ligt deels in jouw handen. Je werkt veel met de computer om goed overzicht te houden, het is dus belangrijk dat je hiermee om kan gaan. Het kan voorkomen dat je met de bus op pad gaat om spullen op te halen bij leveranciers of om wat langs te brengen bij de monteurs. 

Rond 17.00 uur sluiten jullie de dag weer af en ga je weer opladen voor een nieuwe dag. 


Wat wij bieden
  • Een leuke functie dichtbij huis
  • Bij een wederzijdse klik kan dit je baan zijn voor de komende jaren
  • Leuke personeelsuitjes
Wat wij vragen
  • Gereedschapskennis en technische affiniteit
  • Ervaring in een magazijn
  • In het bezit van rijbewijs B
Over het bedrijf

Je komt te werken bij een organisatie die internationaal actief is op het gebied van windtechniek. Vanuit Noord-Scharwoude, vlakbij Alkmaar en Heerhugowaard, wordt dit allemaal geregeld. Het team in het magazijn bestaat uit drie medewerkers en er zijn korte lijnen met het kantoor. 


Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de meeste vacatures bij de beste werkgevers is er altijd werk bij jou in de buurt! Na jouw sollicitatie neemt de digitale intercedent contact met je via WhatsApp. Door het stellen van een aantal slimme vragen komen wij te weten wat je belangrijk vindt in een baan. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Solliciteer direct en wij gaan voor je aan de slag!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in