+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Noordwijk (ZH).
Laad meer vacatures

Schilder Noordwijk (ZH)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Faber

Gevraagd

  • 37 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.300 p/m

Vacature in het kort

Bij Faber helpen we schilders om de juiste werkplek te vinden in Zuid-Holland. Of je nu liever zelfstandig werkt of in een team, we zoeken wat bij jou past. Je taken kunnen verschillen, zoals grondwerk of hout- en betonherstel. We bieden een goed salaris en de kans op een vast contract. Ook krijg je de mogelijkheid om gratis cursussen te volgen om je vaardigheden te verbeteren. Plus, je verdient punten voor leuke cadeaus! We kijken uit naar je deelname aan onze gezellige evenementen zoals de jaarlijkse barbecue. Wil jij jouw talenten laten zien? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Bij Faber zijn we er om jou te assisteren bij het ontdekken van de ideale werkgever in Zuid-Holland die aansluit bij jouw wensen als schilder. Of je nu de voorkeur geeft aan het verfraaien van particuliere woningen of het werken aan grootschalige bouwprojecten, wij creëren een omgeving waarin jouw schildertalent kan gedijen. Je taken kunnen variëren van grondwerk en aflakken tot hout- of betonherstel, behangen en/of glaszetten, afhankelijk van je specialisatie.


Ben jij het?

We verwelkomen schilders van alle niveaus. Of je nu zelfstandig wilt werken of deel uitmaken van een team, wij vinden de perfecte match voor jou. Het hebben van een rijbewijs B, eigen vervoer en een goede beheersing van de Nederlandse taal vergroten je inzetbaarheid. Als je nog geen VCA-certificaat hebt, bieden wij de mogelijkheid om dit kosteloos via Faber te behalen of te vernieuwen.


Wat wij bieden

Gebaseerd op je ervaring en vaardigheden als schilder bieden wij een salaris tussen €2.600,- en €3.300,- bruto per maand, met de keuze voor wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling. Daarnaast helpen we je bij het opbouwen van een pensioen via een regeling naar keuze en bij uitstekend functioneren streven we naar een vast contract. We streven ernaar om je snel aan de slag te laten gaan bij een geschikte werkgever waar je langdurig met plezier kunt werken. Meerdere keren per jaar bieden we gratis cursussen aan om je vaardigheden verder te ontwikkelen. Ook verdien je punten voor elke werkdag, in te wisselen voor leuke cadeaus, van gereedschap tot weekendjes weg. Verder kijken we uit naar je deelname aan onze jaarlijkse barbecue en kerstborrel, waar je samen met je collega's van Faber kunt genieten.


Waar jij werkt

Faber staat klaar om voor jou als schilder een geschikte werkplek te vinden waar je voor lange tijd aan projecten kunt werken die bij jou passen. We houden regelmatig contact om ervoor te zorgen dat je met plezier naar je werk gaat, en we zijn altijd beschikbaar voor vragen en ondersteuning. We willen graag samen met jou alle mogelijkheden verkennen die we voor jou als schilder hebben, dus neem snel contact met ons op!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in