+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oirschot.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider/ Tekenaar Productie Circulaire Bouw Oirschot

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 - € 3.800 p/m
  • Laptop, Telefoon v/d zaak

Vacature in het kort

Bij ons kun je als Werkvoorbereider Tekenaar Productie aan de slag met een unieke kans. Je maakt zelf productietekeningen voor modulaire woningen, waarmee je helpt bij het oplossen van grote problemen zoals woningnood. Je werk is heel divers en belangrijk, omdat de productie flink gaat groeien. Je zorgt dat alles klaar is voor de fabriek en houdt de planning in de gaten. Een mooie kans om te groeien en jezelf verder te ontwikkelen. Lees verder en ontdek waarom wij de ideale werkgever voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Hoe mooi is het om als Werkvoorbereider zelf de productietekeningen te mogen maken? En dan ook nog bij een producent van modulaire woningen, waar jij een steentje bijdraagt aan het oplossen van landelijke problemen zoals de woningnood, vervallen scholen en het tekort aan opvanglocaties? Alles bij elkaar een unieke functie en daarom de ideale volgende stap in je carrière. Lees snel verder!

Jij zorgt er als Werkvoorbereider Tekenaar Productie voor dat modulaire, circulaire (woning)bouw projecten volgens de klantwens en de planning geproduceerd worden. Dit doe je door het aanleveren van alle juiste informatie aan de fabriek. De werkvoorbereiding vindt plaats vanuit jouw eigen tekeningen, die vervolgens het ERP-systeem vullen. Signaleer je een afwijking? Dan onderneem je direct actie. Jij hebt dus een zeer dynamische en afwisselende functie hier.

In deze rol ga je meegroeien met de afdeling. En met groei bedoelen we ook écht groei. De productie moet namelijk minimaal verviervoudigen. De orderportefeuille is goed gevuld en de ambities zijn duidelijk. Aan jou de taak om de uitdagingen in de productie werkvoorbereiding tot een succes te maken. En jezelf te focussen op jouw eigen ontwikkeling uiteraard. 



Gevraagd

Krijg jij energie van dagelijks contact met engineers, projectleiders en collega’s uit de fabriek? En heb jij de drive om er samen een succes van te maken? Dan voel jij jezelf zeker thuis in deze innovatieve organisatie. Er ligt een flinke bouwopgave voor jullie klaar en je komt niet in een gespreid bedje, dus eigen initiatief en zelfstandigheid zijn zeer belangrijk. Daar staan natuurlijk allerlei groeimogelijkheden tegenover.

Als Werkvoorbereider Tekenaar Productie is het daarnaast handig als je:

·       MBO+ niveau hebt in de richting van Bouw of Werktuigbouwkunde, met een goed ontwikkeld ruimtelijk inzicht kennis van verschillende productietechnieken;

·       Sterke affiniteit hebt met modulair bouwen;

·       Kennis van tekenprogramma’s zoals Revit of AutoCAD hebt.

Herken jij jezelf in deze omschrijving en ga jij de uitdaging graag aan? Mis deze kans dan niet! Solliciteer vandaag nog en start binnenkort al met bouwen aan de toekomst.



Aanbod

Dit is jouw kans om bij een internationaal actieve organisatie te werken aan innovatieve huisvesting. Naast innovatie ademt dit bedrijf circulair bouwen en duurzaamheid uit. Dat klinkt misschien hoogdravend, maar dat zijn ze hier helemaal niet. Iedereen is gelijk, je vindt hier geen dubbele agenda’s maar wél een flinke dosis Brabantse humor en gezelligheid.

Als Werkvoorbereider Tekenaar Productie heb je een belangrijke verbindende rol binnen de projecten. Dat zie je ook terug in je arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij onder andere aan:

·       Salaris vanaf € 2.800,- tot € 3.800,- bruto per maand o.b.v. fulltime

·       Laptop en telefoon van de zaak

·       Jaarlijks 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen

·       Jaarlijks 8% vakantiegeld

·       Bijdragen aan toonaangevende innovatieve modulaire bouwprojecten

·       CAO Metaalbewerking

·       Aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling

·       Flexibel werken is altijd mogelijk



Bedrijfsomschrijving

Jouw werkgever is al bijna 100 jaar een begrip binnen de flexibele huisvesting en modulaire bouwprojecten. Jullie zijn actief in Europa, vanuit de regio van Eindhoven. Werken in de slimste omgeving van Nederland werkt inspirerend. Dat zie je ook terug in de drang naar innovatie en zaken nèt even anders aanpakken dan anderen. Die aanpak heeft gezorgd voor hele grote productieorders, waardoor de productie fors zal moeten groeien. Daar is lef en innovatie voor nodig. Ondanks de 100 jaar historie, geeft dit de dynamiek van een startup onderneming. Dat maakt jouw baan als Werkvoorbereider Tekenaar Productie extra interessant.De sfeer in het bedrijf is informeel, gemoedelijk en gedreven. Op kwaliteit wordt nooit beknibbeld, niet in de modulaire bouwprojecten en ook niet in jouw eigen ontwikkeling. Het is een platte organisatie, waardoor besluitvorming pragmatisch verloopt en jouw nieuwe ideeën snel werkelijkheid kunnen worden. De gemiddelde leeftijd is circa 40 jaar en iedereen voelt zich hier thuis, of je er nou één dag werkt of al 50 jaar. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in