+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oss.
Laad meer vacatures

Operator Oss

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Pro Industry

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Pro Industry

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 p/m

Vacatureomschrijving

Ben je vriendelijk en vol enthousiasme? Ben je op zoek naar een baan in dagdienst? Kom dan werken in onze moderne inktproductie, waar een vlotte procesgang cruciaal is. Samen met je collega's waarborg je de kwaliteit van het eindproduct. We zoeken een zelfstandige en proactieve productiemedewerker. Voel je je aangesproken en wil je aan de slag in dagdienst tegen een aantrekkelijk startsalaris tot €2.600,- en volop groeimogelijkheden? Lees dan verder!

Als productiemedewerker in dagdienst vliegen de dagen voorbij! Je zult een breed scala aan taken uitvoeren in het magazijn, waaronder het mengen, retourneren, wegen en verwerken van inkt. Daarnaast zul je kwaliteitscontroles uitvoeren en verantwoordelijk zijn voor het oplossen van productieproblemen. Ook behoort administratie bijhouden op de computer tot je taken, evenals het verrichten van til werkzaamheden en het schoonhouden van de werkplek.

Gevraagd

Beschik je over deze eigenschappen?Goede klantgerichtheid en representativiteit.Nauwkeurigheid met aandacht voor veiligheid.Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid op de werkvloer.Woonachtig in regio Oss.Geen kleurenblindheid, omdat je dagelijks met ongeveer 100 verschillende kleuren werkt. 

Aanbod

Natuurlijk mag je een mooie beloning verwachten voor je toewijding, zoals:Een stabiele routine (je werkt tenslotte in dagdienst).Een aanvangssalaris van maximaal €2.600,- bruto per maand voor een volledige werkweek.Optie om extra uren te maken, zelfs op zaterdag.Mogelijkheid op een vast contract bij uitstekend presteren.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in