+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Reachtruckchauffeur Oss

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Luba

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,27 - € 14,50 p/u

Vacature in het kort

Bij deze baan werk je in een nieuw magazijn waar producten voor ziekenhuizen worden opgeslagen. Je gebruikt een reachtruck om de voorraad op de juiste plek te zetten. Samen met je collega's zorg je dat alle bestellingen op tijd klaar zijn. Je werkt in de dagdienst en kunt doorgroeien in het bedrijf. Het team is divers en er is kans op een vast contract. Ook werk je in een schone omgeving, want het magazijn is net uitgebreid. Een mooie kans om in een belangrijke sector te werken! Benieuwd naar de rest? Lees door!
 

Volledige vacaturetekst

Over het werk

Jij gaat bij jouw nieuwe werkgever aan de slag op de reachtruck. Geen certificaat? Geen probleem, die kan je na een tijdje behalen! De voorraad komt binnen en deze zet je, met behulp van de reach- of man-up truck, op de juiste plek binnen het magazijn. De orderpickers zijn druk in de weer om de orders te picken en jij zorgt ervoor dat alle producten op de grond bijgevuld zijn. Vier keer per dag komen de orders van de ziekenhuizen binnen en daarbij ondersteun jij de orderpickers door alle benodigdheden binnen handbereik te zetten. Is het bij jouw collega's, de orderpickers, erg druk? Dan help je ze een handje door zelf mee te picken! Zo zorgen jullie er samen voor dat aan het einde van de dag alle bestellingen de deur uit zijn! 


Wat wij bieden
  • Een leuke baan in de dagdienst!
  • Een fijne en diverse groep collega's van diverse leeftijden en achtergronden
  • Uitzicht op een vast dienstverband bij de werkgever  
  • Een mooie, schone werkomgeving; dit magazijn is zojuist aangebouwd! 
  • De mogelijkheid om door te groeien binnen deze organisatie
Wat wij vragen
  • Jij bent in het bezit van een reachtruck of man-up certificaat, of bent bereid deze te behalen
  • Je toont inzet, bent betrokken en kan goed werken in teamverband!
  • Je bent bereid om je collega's te ondersteunen bij het orderpicken als je klaar bent met je reachtruckwerkzaamheden 
Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een grote leverancier voor ziekenhuizen en klinieken, zij kopen alle niet-medische producten voor ziekenhuizen in. Deze producten zijn opgedeeld in twee categorieën: steriele en gewone producten. De steriele producten worden bewaard in een cleanroom en de niet-steriele producten in het gewone magazijn. De ziekenhuizen en klinieken bestellen de benodigde producten bij jouw nieuwe werkgever en deze schakelt met alle leveranciers. Hierdoor hebben ze producten voor in de keuken tot aan de producten die worden gebruikt in de operatiekamer.

Vanuit de locatie in Oss worden er 9 grote ziekenhuizen en een kliniek uit de omgeving bevoorraad. Ze hebben in totaal ruim 9500 verschillende producten op voorraad in het magazijn, die de klanten per stuk of per doos kunnen bestellen. Samen met je 30 collega's zorg je er dagelijks voor dat deze belangrijke organisaties kunnen blijven werken en voor hun patiënten kunnen zorgen. Een baan waarin je dus echt het verschil kan maken voor mensen uit jouw regio.


Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de meeste vacatures bij de beste werkgevers is er altijd werk bij jou in de buurt! Na jouw sollicitatie neemt de digitale intercedent contact met je via WhatsApp. Door het stellen van een aantal slimme vragen komen wij te weten wat je belangrijk vindt in een baan. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Solliciteer direct en wij gaan voor je aan de slag!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in