+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oss.

Productiemedewerker dagdienst Oss

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Pro Industry

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Pro Industry

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.350 - € 2.600 p/m

Vacature in het kort

Zoek je een baan met kans op een vast contract en hou je van een schone werkomgeving? We zoeken iemand die goed is in samenwerken en snel kan werken voor een bedrijf dat schoonmaakmiddelen maakt. Je gaat werken in dagdienst. Je zult machines instellen, producten controleren, en zorgen dat alles goed blijft lopen. Ook is het belangrijk dat je de werkplek netjes houdt. Bovendien zijn er kansen om te leren met opleidingen en cursussen. Een mooie kans als je van aanpakken weet! Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Hecht je waarde aan een baan met vooruitzicht? Ben jij die gemotiveerde kracht die gedijt in een hygiënische werkomgeving? Sta je open voor werken in dagdienst? Dan is dit jouw kans om te solliciteren. We zoeken operators voor een bedrijf dat schoonmaakmiddelen produceert, en ze zijn op zoek naar mensen met een hands-on mentaliteit. Ben je precies, een teamspeler en kun je snel schakelen? Dan is de kans op een vast contract aanzienlijk. Naast de mogelijkheid van een vast contract bieden ze ook mogelijkheden voor opleidingen en cursussen. Dit allemaal voor een salaris tot € 2.600,- bruto per maand. Dus als je geïnteresseerd bent om als operator in dagdienst aan de slag te gaan, lees dan snel verder!

Een doorsnee werkdag bij dit bedrijf biedt een gevarieerd scala aan taken en verantwoordelijkheden. Je begint met het instellen van machines om het productieproces op gang te brengen, waarbij precisie en efficiëntie van essentieel belang zijn. Vervolgens neem je de tijd om flesjes grondig te controleren op mogelijke afwijkingen, waarbij je oog hebt voor detail en kwaliteit hoog in het vaandel staat. Daarnaast voer je regelmatig kwaliteitscontroles uit om te garanderen dat aan de vereiste normen wordt voldaan. Mocht er zich een storing voordoen, dan ben jij de persoon die snel en doeltreffend ingrijpt om de productie ongehinderd voort te zetten, wat resulteert in een gestroomlijnde workflow. Naast deze operationele taken speel je ook een belangrijke rol in het handhaven van een schone en georganiseerde werkomgeving. Dit draagt niet alleen bij aan een veiligere werkplek, maar bevordert ook een efficiënt productieproces. Aan het einde van de productielijn ben jij degene die handmatig schoonmaakmiddelen inpakt, waarbij je nauwkeurigheid en aandacht voor detail hanteert om ervoor te zorgen dat de producten correct worden verpakt en klaar zijn voor verzending. Deze veelzijdige taken maken jou een onmisbare schakel in het productieproces en dragen bij aan het leveren van hoogwaardige producten aan tevreden klanten.

Gevraagd

Ben je benieuwd of je het profiel past van een operator in dagdienst bij ons? Dan dien je te voldoen aan de volgende criteria:
  • Je bent proactief, ziet werk liggen en neemt initiatief;
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en hebt oog voor detail;
  • Je beheerst de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk uitstekend;
  • Ervaring in de productiesector is een pluspunt;
  • Je hebt een afgerond mbo-diploma.


Aanbod

Omdat we jouw waardevolle bijdrage binnen ons bedrijf erkennen, bieden we je een passende beloning aan:
  • Een salaris tussen € 2.350,- en € 2.600,- bruto per maand;
  • Werken in dagdienst;
  • Een uitdagende functie waar jouw input gewaardeerd wordt;
  • Een gevarieerde werkdag;
  • Een bedrijfscultuur waar gezelligheid hoog in het vaandel staat.
Ben je na het lezen van deze vacature geïnteresseerd geraakt en wil je weten of je in aanmerking komt voor deze functie? Aarzel dan niet om snel te solliciteren! Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Pro Industry in Den Bosch via 073-2033000.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in