+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oss.
Laad meer vacatures

Laser operator Oss

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Luba

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.300 - € 3.000 p/m

Vacature in het kort

In deze functie werk je met buislaserij-machines in een geautomatiseerde hal. Je zorgt voor het snijden van materialen en het controleren van de kwaliteit. Soms moet je ook handmatig werk doen. Je komt te werken in een familiebedrijf waar de eigenaar veel waarde hecht aan de medewerkers. Er zijn leuke collega´s en je krijgt de kans om door te groeien door opleidingsmogelijkheden, zoals het halen van een heftruck certificaat. Wil jij jouw talenten laten zien? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Over het werk

Jij bent verantwoordelijk voor het bedienen van buislaserij-machines volgens de opgegeven specificaties en programma´s. Daarnaast controleer je ook de kwaliteit van de gesneden materialen en eventuele afwijkingen rapporteer jij aan jouw chef werkplaats. Je werkt in een geautomatiseerde hal maar onderhoudswerkzaamheden verrichten behoren ook tot jouw taken. Zo kan het ook voorkomen dat je opnieuw een snij opdracht handmatig moet uitvoeren op de machine omdat dit niet goed is gegaan. Kortom; geen een dag is hetzelfde hier!


Wat wij bieden
  • Via Luba werken voor 4 maanden, daarna direct op contract
  • Opleidingsmogelijkheden zoals het behalen van je heftruck certificaat via Luba
  • Leuke collega´s met een aangepast inwerktraject op jouw niveau
Wat wij vragen
  • Flexibel inzetbaar in dagdienst en uiteindelijk 2-ploegen
  • Ervaring in de metaal is een pré net zoals een heftruck certificaat
  • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • 1 tot 2 jaar ervaring als operator 
Over het bedrijf

Je komt in een familiebedrijf terecht dat is opgestart in de eind jaren 80. Dit is ook het eerste bedrijf die een lasersnijmachine in huis haalde voor het bewerken van koker en buisprofielen. De huidige eigenaar heeft het bedrijf van zijn vader overgenomen en is in het weekend vaak in Japan om mee te denken met het ontwerp van nieuwe machines. Deze machines worden getest bij het huidige bedrijf en hoe gaaf is het dat jij hier onderdeel van uitmaakt! Als je binnenkomt zie je een hoop auto´s staan en motoren waar zo nu en dan aan gesleuteld word. Kortom dit is een bedrijf waar een familie werkt en dat merk je aan alles! De eigenaar kent iedereen bij naam en zorgt ervoor dat jouw takenpakket zo gevarieerd mogelijk is. Hij wil een bijdrage leveren aan jouw ontwikkeling en staat ook open voor jouw feedback als medewerker. 


Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de meeste vacatures bij de beste werkgevers is er altijd werk bij jou in de buurt! Na jouw sollicitatie neemt de digitale intercedent contact met je via WhatsApp. Door het stellen van een aantal slimme vragen komen wij te weten wat je belangrijk vindt in een baan. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Solliciteer direct en wij gaan voor je aan de slag!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in