+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oss.

ICT-Infrastructuur Engineer (32-40 uur p/w) Oss

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

KnappeKoppen

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
KnappeKoppen

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

Als ICT-Infrastructuur Engineer bij ons ben je de sleutel tot het adviseren, ontwerpen en implementeren van innovatieve ICT-oplossingen. Jouw rol is cruciaal in het waarborgen van veilige en efficiënte samenwerkingsmogelijkheden voor onze klanten. Naast een inspirerende werkomgeving bieden we een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een resultaatgerichte bonus, ontwikkelingsmogelijkheden, en de keuze tussen een auto van de zaak of alternatieve vervoersregeling. Wil jij jouw talenten benutten in een nieuwe omgeving? Lees verder om te ontdekken hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Als gebruiker wil je gewoon ‘je ding’ kunnen doen zonder daarbij afgeleid te worden door allerlei technische beperkingen.

Dat is dan ook precies waar wij voor staan. Onze diensten en oplossingen zijn er op afgestemd dat je op een veilige manier kunt samenwerken en je inzicht krijgt en behoudt in je strategische bedrijfsinformatie. Kortom, wij adviseren en begeleiden bedrijven en organisaties bij hun ICT uitdagingen.

Kiezen voor ons is kiezen voor ervaren, geïnteresseerde en betrokken mensen met verstand van zaken. Mensen die advies geven over de te varen koers, die ondersteuning bieden bij de uitvoer van de gestelde koers en ervoor zorgen dat de continuïteit zowel op technisch als organisatorisch vlak gewaarborgd blijft.

Doel van de functie
Als ICT-Infrastructuur Engineer heb je als doel het adviseren over en het ontwerpen, opstellen, inrichten en realiseren van een ICT infrastructuur en/of applicatie architectuur voor klanten of binnen de eigen organisatie.

Kenmerken
Je adviseert over vraagstukken op IT infrastructuur, ICT architectuur en/of algemeen ICT gebied op project-, management- en directieniveau. Je analyseert bedrijfsbehoeften, stelt blauwdrukken op voor (toekomstige) ICT omgevingen bij of voor klanten en/of binnen de eigen organisatie. Je ontwikkelt en configureert de opgestelde ontwerpen en/of zorgt voor de begeleiding van de configuratie en inrichting. Je waarborgt de integrale samenwerking van de (sub)systemen en/of (deel)processen. Je werkt op klantlocatie en/of op afstand.

Profiel
HBO+ werk- en denkniveau met minimaal een afgeronde HBO opleiding op gebied van bedrijfskunde, bedrijfskundige informatica, informatiemanagement, informatiekunde of informatica of verkregen door ervaring en certificering.

Ervaring en Kennis

  • Kennis van en ervaring met relevante concepten, oplossingen en producten die deel uitmaken van de ITPG diensten & producten portfolio. Voorbeelden hiervan zijn: Werkplekconcepten en technologieën; Virtualisatie concepten en technologie (server, werkplek, applicatie, etc.); Microsoft architecturen (server, werkplek); Netwerk (LAN, WAN) topologieën en kenmerken; Security oplossingen; Business Intelligence oplossingen.
  • Ervaring met architectuurprincipes en informatiesystemen;
  • Ervaring met meerdere, verschillende en complexe ICT-omgevingen;
  • Ervaring met technische migratie- en implementatieprojecten;
  • Ervaring als gesprekspartner voor klanten, zowel voor beslissers (raad van bestuur, hoofd IT) als uitvoerders (architecten, engineers, beheerders). Met de klant mee kunnen denken, zijn taal te spreken, zijn doelen te begrijpen en zijn problemen te analyseren. Meerwaarde kunnen creëren voor de klant;
  • Ervaring met het schriftelijk vastleggen van ontwerpen en offertes;
    Op de hoogte zijn/blijven van de laatste ontwikkelingen op gebied van ICT en IT infrastructuur in het bijzonder.

Wat bieden we jou?

  • Prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Mogelijkheid tot resultaatgerichte bonus;
  • Ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Auto van de zaak of een uitgebreide alternatieve vervoersregeling;
  • Laptop en telefoon, mogelijkheid om af te stemmen op eigen wensen;
  • 26 vakantiedagen met de mogelijkheid om dagen bij te kopen;
  • Werken in zelfsturende teams in uitdagende en technisch complexe projecten;
  • Werken binnen een no-nonsense cultuur;
  • Werken bij een persoonlijk betrokken organisatie;
  • Informele werksfeer, jaarlijkse uitjes en teamactiviteiten.

Wat neem jij mee?
Je hebt een dienstverlenende en flexibele instelling. Je vindt het leuk om de vertaalslag te maken van de functionele behoefte van de klant naar een technische oplossing. Je bent servicegericht, resultaatgericht en praktisch ingesteld. Je bent communicatief vaardig en zorgt voor een goede overdracht naar de klant en ook naar ons service en beheer team. Je bent leergierig en bent net zo enthousiast als wij over alle mooie nieuwe ontwikkelingen op het gebied van ICT. En verder ben je vooral plezierig om mee samen te werken.

Ben jij de persoon die wij zoeken?
We realiseren ons dat we een schaap met 5 poten zoeken. Maar als je er 4 hebt, dan mag je ook gerust reageren op deze vacature. We zoeken een medior als versterking. Laat ons zien wat je nu al in huis hebt en waar je je bij ons verder in wilt ontwikkelen. Je krijgt bij ons de ruimte om te doen waar je goed in bent en je ambities waar te maken.

Interesse?
Solliciteer snel met alleen je CV via onderstaande button.



Bedrijfsomschrijving

Wij enthousiasmeren, activeren en inspireren studenten en starters zodat zij het beste uit hun carrière kunnen halen.

In alles wat wij doen helpen wij talent verder. Jezelf ontwikkelen, erachter komen wie jij bent én waar jij voor staat.

Dat begint met ervaring. Op het gebied van werk-, maatschappelijke en ondernemende ervaring helpen wij het talent van vandaag én morgen naar een volgende stap.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in