+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oss.

Unit Assemblagemonteur Oss

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Iets voor half acht begin je jouw dag bij Bremat. Je ziet meteen de nieuwe mobiele mortelinstallatie. Na een kop koffie praat je met collega’s over hun motortour. Als Assemblagemonteur werk je aan motoren, aggregaten en compressoren. Je bouwt ze op, test en onderhoudt ze. Het sleutelen maakt je blij. Aan het eind van de dag sluit je het werk af en op vrijdag drink je nog gezellig een biertje met je team. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Ontdek het nu!
 

Volledige vacaturetekst

Iets voor half acht kom je aan op het terrein van Bremat. Het eerste wat je ziet is de oplegger met de mobiele mortelinstallatie die de afgelopen week gebouwd is. Je loopt naar binnen, pakt een koffie en sluit aan bij het gesprek van je collega’s. Ze praten over de korte motortour die ze gisteren gereden hebben. 

Tijd om aan de slag te gaan. Als Assemblagemonteur Power Units ben je mede verantwoordelijk voor het opbouwen, testen, reviseren en onderhouden van de aandrijving van de Bremat- machine. Denk aan motoren (John Deere), aggregaten en compressoren. “Heerlijk om zo te sleutelen, wat wil je nou nog meer”, bedenk je met een glimlach op je gezicht. 

Rond kwart over vier sluit je de laatste hydraulische slangen aan. Normaal gesproken zou je nu naar huis gaan, maar op vrijdag pak je gezellig nog één biertje met de collega’s.



Gevraagd

Als assemblagemonteur power units beschik je over:

  • Technische kennis (mechanisch of elektro)
  • Ervaring of interesse in het sleutelen aan machines, motoren, aggregaten of vergelijkbaar
  • Kennis van dieselmotoren is een pré
  • Een teamgerichte instelling

Beschik je niet over deze kennis, maar ben je enthousiast en vastberaden deze vaardigheden te leren? Ook dan ben je welkom te reageren op deze vacature.



Aanbod

Wat mag je verwachten:

  • Een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden 
  • Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen/ cursussen
  • De kans om met een groeiende organisatie mee te groeien
  • Samenwerken met de leukste collega's!

Wil jij werken met een gezellig team en spreekt techniek jou aan? Reageer dan via de sollicitatieknop. Mocht je vragen hebben, neem gerust contact op met Max Oostwal, bereikbaar via 06 23 38 54 46 (ook via de app) of mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. 



Bedrijfsomschrijving

Bremat Holland in Den Bosch is een familiaire organisatie met een zeer prettig werkklimaat: een hecht team van collega's binnen een informele werksfeer en alle ruimte voor jouw groei als specialist. Het bedrijf is kerngezond en groeiende! Met 35 zeer gemotiveerde medewerkers worden volautomatische mobiele mortelinstallaties gebouwd. Bremat is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van volautomatische mobiele installaties, bestemd voor het mengen en verpompen van zandcement-vloermortels en zelfnivellerende vloermortels. Daarnaast levert Bremat oplossingen voor het produceren en verpompen van diverse mortelsoorten, waaronder schuimbeton en EPS isolatiemortel.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in