+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oud-Beijerland.

Meewerkend voorman Oud-Beijerland

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Luba

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.500 p/m

Vacature in het kort

In deze functie werk je als meewerkend voorman in een groot magazijn. Je werkt met een team en helpt ook mee met de taken. Je zorgt dat de producten op tijd klaarstaan en goed gelabeld zijn. Er zijn kansen om door te groeien in het bedrijf. Het is een fulltime baan van maandag tot vrijdag. Je werkt met medicijnen, dus nauwkeurigheid is belangrijk. Lees door en ontdek waarom wij jouw expertise nodig hebben.
 

Volledige vacaturetekst

Over het werk

Als meewerkend voorman binnen dit bedrijf ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse organisatie van de werkzaamheden van de magazijnmedewerkers. Samen met het team starten jullie om 10:00 uur op om de dag te beginnen. Het kan af en toe voorkomen dat jij als meewerkend voorman wat eerder aanwezig moet zijn op de locatie. Het is belangrijk dat jij gedurende de dag het overzicht binnen het magazijn bewaard en ervoor zorgt dat het werk volgens de planning gebeurd. Hierbij houd jij in de gaten welke taken prioriteit hebben. Bij afwezigheid van de supervisor neem jij een leidinggevende rol aan zodat de kwaliteit van het werk gewaarborgd wordt. 

Verder werk jij mee met de magazijnmedewerkers en zal je je bezig houden met de ontvangst van binnenkomende goederen. Je zal daarbij werken met een ERP-systeem en de producten voorzien van de nodige etikettering. Ook zorg jij ervoor dat de pick locaties aangevuld worden, dit doe je met behulp van een stapelaar of smalle gangen truck. Wanneer dit gedaan is, ga je verder met het klaarzetten van de juiste orders zodat deze op tijd geleverd kunnen worden aan de klanten. Omdat jij met medicatie werkt, is het belangrijk dat je de orders voorziet van de nodige documenten zodat deze op tijd en correct geleverd worden. Gedurende de dag houd je samen met het team het magazijn netjes en voer je periodieke tellingen uit. 

De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 10:00 - 19:00 uur. 


Wat wij bieden
  • Een fulltime functie met uitzicht op een vast dienstverband binnen 6 maanden
  • Veel doorgroei mogelijkheden binnen de organisatie
  • Een goed bereikbare werkgever
Wat wij vragen
  • Relevante werkervaring als logistiek medewerker
  • Kennis van GDP-normen
  • Leidinggevende vaardigheden en beheersing van de Nederlandse taal
  • Je kunt een verklaring omtrent gedrag (VOG) afgeven
Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is binnen 25 jaar van een eenmanszaak uitgegroeid tot een multinational. Met de gehele organisatie produceren en leveren jullie de beste producten aan apothekers, ziekenhuizen en de farmaceutische industrie. Het logistieke team bestaat uit circa 15 toffe collega's.


Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de meeste vacatures bij de beste werkgevers is er altijd werk bij jou in de buurt! Na jouw sollicitatie neemt de digitale intercedent contact met je via WhatsApp. Door het stellen van een aantal slimme vragen komen wij te weten wat je belangrijk vindt in een baan. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Solliciteer direct en wij gaan voor je aan de slag!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in