+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Peize.
Laad meer vacatures

Leerling monteur zonnepanelen Peize

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Abiant

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 10 - € 16 p/u

Vacatureomschrijving

Lekker buiten aan het werk met de nieuwste technieken in een gezellig team? Dan is deze vacature iets voor jou! Voor een relatie in de provincie Groningen zijn wij op zoek naar iemand die graag het vak van zonnepanelen monteur wil leren.

Als zonnepanelen monteur kom je op de meest uiteenlopende plekken in het Noorden van Nederland, dit zowel bij particulieren als ook bij bedrijven. Je gaat mee met ervaren monteurs die je de werkzaamheden op de werkplek leren. Deze werkzaamheden bestaan onder andere uit sjouwen, het plaatsen van panhaken, monteren van rails en de zonnepanelen en het trekken van kabels. Het is natuurlijk belangrijk dat je geen hoogtevrees hebt en dat je bereid bent om het werk te leren. Wij investeren in alle opleidingen, gereedschappen en kleding die jij nodig hebt om goed je werk te kunnen doen. Kortom een leuke en afwisselende functie die de perfecte instap in de techniek is of voor een tussenperiode.


Functie eisen
  • Je bent handig en wilt graag het vak van zonnepanelen monteur leren
  • Werken op een dak is voor jou geen probleem
  • Je bent bereid je VCA te halen, dit regelen wij voor je
Over het bedrijf

Je gaat werken voor een klein bedrijf dat bekend staat als specialist in het plaatsen van zonnepanelen. Zij hebben tot op heden al tientallen klanten voorzien van zonnepanelen op de daken, zowel bij particulieren alsook bij bedrijven. Centraal staat een prettige werksfeer en een laagdrempelige bedrijfscultuur. Daarnaast biedt dit bedrijf jou ruime mogelijkheden om je verder te ontwikkelen in je vak en behoort een bus voor je werkzaamheden tot een optie.


Wat wij bieden

Wil jij een uitdagende baan voor langere tijd als monteur zonnepanelen, in een prettige werkomgeving? Reageer dan voor 19 november. Het uurloon ligt tussen € 10,- en € 16,- bruto per uur afhankelijk van je kennis en ervaring. Mocht je niet aan alle eisen van de vacature voldoen, dan vragen wij je toch om te reageren. Wij hebben namelijk ook andere interessante vacatures of opleidingsmogelijkheden voor je.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in