+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Projectleider Infraprojecten/Industrie Regio N-H Purmerend

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als Projectleider in Purmerend stuur je een team aan dat werkt aan belangrijke projecten voor de aanleg en renovatie van kabels en leidingen voor water. Je bent de spil in het project en zorgt dat alles goed loopt, van het team tot de planning en kwaliteit. Je werkt nauw samen met verschillende mensen en houdt contact met opdrachtgevers. Jouw leiderschap is hierbij essentieel. Je zoekt altijd naar manieren om het werk nog beter te doen. Lees door en ontdek waarom wij de perfecte match voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Als Projectleider in Purmerend ben je verantwoordelijk voor het succesvol afronden van onze ondergrondse infrastructuurprojecten, gericht op de aanleg of renovatie van kabels en leidingen voor water.

Je geeft leiding aan het volledige projectteam, bestaande uit uitvoerders, monteurs en werkvoorbereiders. Gezamenlijk werken jullie aan diverse projecten waarbij nauwkeurigheid in het proces van essentieel belang is. Jij bent de spil in het geheel, waarbij je controle hebt over alle contractuele, financiële, kwalitatieve en planning gerelateerde aspecten. Dit betekent dat je niet alleen strak leiding geeft aan je team, maar ook regelmatig contact onderhoudt met opdrachtgevers om ervoor te zorgen dat alles tijdig en volgens afspraak wordt opgeleverd. Met jouw natuurlijke leiderschap en inzicht in menselijk gedrag zorg je ervoor dat het hele proces gestroomlijnd verloopt. Daarnaast blijf je voortdurend kritisch kijken naar mogelijkheden tot verbetering.



Gevraagd

  • Minimaal een HBO-diploma in een technische richting
  • Leiderschapsvaardigheden
  • Ervaring in de onder- of bovengrondse infrastructuur
  • Doortastendheid en een brede blik op zaken
  • Sterke gespreksvaardigheden


Bedrijfsomschrijving

Elke vier weken een goed salaris dat past bij jouw leeftijd, opleiding en werkervaringEen contract conform de CAO Metaal en TechniekEen goede pensioenregeling en (korting op) collectieve verzekeringenDe keuze tussen een mobiliteitsvergoeding of een elektrische leaseauto25 vakantiedagen en 13 ADV dagen (op fulltime basis)Een sportschoolabonnement met 40% kortingEen werkomgeving waarin jouw ontwikkeling centraal staatEen laptop en smartphoneInfo over het bedrijfOnze vestiging Purmerend staat bekend als onze watervestiging, het is namelijk van levensbelang schoon drinkwater te hebben. De 20 enthousiaste vaste medewerkers is een gezellige club en gezonde mix tussen ervaren en nieuwe medewerkers. Als nieuwe medewerker krijg je een ervaren rot in het vak als jouw buddy zodat ook jij de kneepjes van het vak gaat leren. Zoals het vervangen, vernieuwen en repareren van allerlei speciale soorten waterleidingen.Bedrijven zoals de grote (water) bedrijven; PWN, Waternet, Tata en Vitens zijn onze partners/ opdrachtgevers. Natuurlijk werken we ook met lokale partijen en onderaannemers. Wil jij ook voor deze mooie bedrijven een essentiële rol in de wateraanleg spelen? Solliciteer dan snel!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in