+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Raalte.

Medewerker Betonwapening Raalte

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Abeos Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Abeos Uitzendbureau

Gevraagd

  • 37 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Hou je van werken met metaal? In deze functie maak je wapeningskorven voor betonelementen. Je leert dit speciale werk terwijl je start met eenvoudige projecten en later aan moeilijkere werkt. Je werkt in een schone en goed uitgeruste werkplaats. Samen met collega's maak je elk je eigen stuk. Je krijgt hulp en alle materialen die je nodig hebt. Dit is een kans om te groeien en meer te leren. Als alles goed gaat, kan je hier voor lange tijd blijven werken. Interesse in deze kans? Lees meer!
 

Volledige vacaturetekst

Hou jij van werken met metaal? Want als medewerker betonwapening bouw jij wapeningskorven voor betonelementen. Omdat het werk zeer specialistisch is leiden ze je zelf op. Ben jij de persoon die de meeste indrukwekkende korven gaat maken?

Je komt te werken in een schoon en goed uitgeruste werkplaats. Op de afdeling Wapening werk jij met meerdere collega's allemaal aan een eigen werkstuk. Natuurlijk help je elkaar waar nodig. Je krijgt voorbereide tekeningen en materialen. Jou taak is om van ijzerwerk een complete wapeningskorf te bouwen. Je start met eenvoudige modellen en naarmate je het 'spel' in de vingers hebt krijg je complexere werkstukken.

Je start met een inwerkprogramma waarbij je onder de hoede van collega's de kneepjes van het vak gaat leren.


Functie eisen

- Je hebt technisch inzicht om tekeningen te lezen (of te leren lezen)
- Je bent kritisch en secuur naar je eigen werk
- Je bent fysiek in goede conditie
- Je bent fulltime beschikbaar en bereid om over te werken waar nodig is


Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is specialist in betonelementen en betonkelders. Zowel particulier, zakelijk, woning en utiliteitsbouw is dit bedrijf ervaren en betrouwbaar voor advies en leveren van prefab betonkelders en elementen.


Wat wij bieden

Een functie bij een betrouwbaar en vriendelijke werkgever in een schone en ruime werkomgeving. Het bedrijf leidt jou op waar veel groei,- en ontwikkelmogelijkheden zijn. bij wederzijdse tevredenheid is de mogelijkheid om hier in vast dienstverband te komen.

Meer weten? stuur dan een email via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel 0653632432


Over Abeos

Abeos Uitzendbureau is ontstaan vanuit een agrarisch en regionaal opererende coöperatie, opgericht in 1963. Vanuit deze basis is Abeos Uitzendbureau ontstaan én uitgegroeid tot een 2.500 mensen tellend Top 30 uitzendbureau in de industrie, logistiek, groen, food en veterinaire sector. Onze roots maken wie wij vandaag de dag zijn en hoe wij werken. Vakkundig, doelgericht en met daadkracht. En dat allemaal met de vertrouwde nuchtere mentaliteit uit het oosten. We steken onze handen graag voor je uit de mouwen. Alles om snel te doen waar het écht om gaat: gewoon werken.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in