+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Raalte.
Laad meer vacatures

Monteur technische dienst Raalte

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

www.bureautechniek.nl

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.240 - € 4.194 p/m

Vacature in het kort

Heb je een hart voor huisdieren en weet je veel van werktuigbouwkunde of mechatronica? Dan is deze baan perfect voor jou! Als Monteur technische dienst zorg je dat alle machines goed werken. Je doet onderhoud, repareert en maakt machines veiliger en beter. Je werkt in een team dat geeft om dieren en kwaliteit. Je kunt ook cursussen volgen om meer te leren. Dit werk is in een bedrijf dat wereldwijd bekend is. Klaar voor de volgende stap? Ontdek meer details!
 

Volledige vacaturetekst

Heb jij een speciaal plekje in je hart voor huisdieren en kennis van werktuigbouwkunde of mechatronica, dan is deze vacature zeker wat voor jou, lees gauw verder!

Heb jij een speciaal plekje in je hart voor huisdieren en kennis van werktuigbouwkunde of mechatronica, dan is deze vacature zeker wat voor jou, lees gauw verder!

Als Monteur technische dienst maak je deel uit van het team dat verantwoordelijk is voor het optimaal functioneren van ons uitgebreide en technologisch diverse machinepark. Je voert (preventief) onderhoud uit en voert reparaties uit conform de geldende bedrijfsregels en veiligheidsvoorschriften.

Naast deze taken zoek je samen met de productiemedewerkers storingsoorzaken op. Daarnaast ben je in staat om modificaties aan machines en/of installaties zelfstandig uit te voeren, met als doel om het machinepark efficiënter en veiliger te maken; en bij te dragen aan het behalen van de kwaliteitsdoelen.

Andere werkzaamheden zijn het beoordelen van de veiligheid van de uit te voeren werkzaamheden en de betreffende machines. Daarbij hoort ook het uitvoeren van werkorders en het nauwkeurig administratief vastleggen van activiteiten en bevindingen. Daarnaast ondersteun je collega's en draag je kennis over aan de productieoperators. Verder ben je betrokken bij het overleg met medewerkers in de productie om de meest efficiënte werkwijze en planning te bespreken.


Over het bedrijf

Onze opdrachtgever werkt met een passie voor huisdieren. Ze geloven dat huisdieren meer zijn dan alleen dieren; ze zijn onze vrienden en familie. Onze opdrachtgever is een internationaal succesvol bedrijf en streeft ernaar om hoogwaardige verzorgingsproducten en geneesmiddelen voor huisdieren toegankelijk te maken voor families over de hele wereld. 

Met een passie voor dierenwelzijn en inzet voor kwaliteit en zorg vormt dit de kern van alles wat ze doen.


Wat wij bieden
  • Salaris tussen de €3.240,- en €4.194,- bruto per maand op basis van kennis en ervaring;
  • De mogelijkheid jezelf te ontwikkelen door het volgen van cursussen en opleidingen;
  • Uitzicht op een vast contract bij de opdrachtgever;
  • Werk in een no-nonsense cultuur.
Wat wij vragen
  • Je hebt een afgeronde Mbo-opleiding Werktuigbouwkunde of Mechatronica; 
  • Je bent bekend met mechanische en elektrotechnische werkzaamheden; 
  • Bereidheid om gemiddeld éen keer per twee weken een etmaal storingsdienst te draaien en om incidenteel in ploegendienst te werken;
  • Je bent woonachtig in een straal van 25 kilometer rondom Raalte.
Overige informatie

Wil jij meer weten over de functie of dit bedrijf? Bel dan naar Lotte Vlug (+31 6 82609146), zij geeft je graag meer informatie!

Past deze functie niet helemaal bij jou? Geen probleem, niet alle vacatures staan op de website. Bel naar 0548-227023 of mail je cv via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. dan helpen wij je met de zoektocht naar jouw passende baan!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in