+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Raamsdonksveer.
Laad meer vacatures

Service Technician Raamsdonksveer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Trinamics

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • Bonusregeling

Vacature in het kort

In deze rol bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in duikapparatuur, ben je verantwoordelijk voor het bouwen en onderhouden van technische systemen. Je werkt in een team en voert taken zelfstandig uit, zoals het testen van installaties en het oplossen van defecten. Je deelt je kennis met collega's en hebt contact met klanten. Naast een goed salaris zijn er leuke extra's, zoals korting op je zorgverzekering en deelname aan activiteiten zoals een voetbaltoernooi of kerstborrel. Lees verder voor meer informatie over deze mooie kans.
 

Volledige vacaturetekst

Introductie

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van apparatuur en systemen voor de professionele duikindustrie. Ze bedienen wereldwijd diverse sectoren, waaronder in- en offshore duikbedrijven, defensie, industriële reinigingsbedrijven en ziekenhuizen. Met een uitgebreid assortiment aan producten en diensten streven ze ernaar te voldoen aan de hoogste normen en eisen die gelden in zowel de industrie als de medische wereld. Het bedrijf kenmerkt zich door zijn dynamische karakter en een toegewijd team van professionals. 


Functieomschrijving

Als Productie & Service Engineer ben je verantwoordelijk voor het assembleren van nieuwbouwprojecten en het uitvoeren van onderhoud voor serviceprojecten.

Binnen een matrixorganisatie word je ingepland op verschillende projecten door de Manager Productie, terwijl operationele aansturing plaatsvindt door diverse Projectmanagers.

Voorafgaand aan de uitvoering van taken overleg je met de Projectmanager. Vervolgens verzamel je benodigde materialen, onderdelen en gereedschappen, voer je het werk zelfstandig uit binnen de gestelde tijd en conformeert je aan werkinstructies en veiligheidsvoorschriften.

Installaties die je hebt samengesteld, test je en je documenteert en rapporteert de resultaten.

Bij serviceprojecten stel je defecten vast, draag je oplossingen aan en voer je deze zelfstandig uit na goedkeuring.

Je bent verantwoordelijk voor een nauwkeurige projectadministratie, inclusief uren- en materialenlijst. Daarnaast draag je bij aan verbeteringen in ontwerp en productiemethodieken.

Advies aan de Manager Productie over gereedschappen en materialen behoort ook tot je taken.

Je werkt nauw samen met projectmanagement, engineering, inkoop en andere Productie & Service Engineers. Klant- en eindgebruikerscontact is een integraal onderdeel van je functie.

Rapportage vindt plaats aan de Manager Productie.


Wat verwachten we van jou?
  • We zoeken iemand met uitgebreide kennis en ervaring in het assembleren en onderhouden van complexe technische apparatuur. Gewend aan werken onder strenge veiligheidsvoorschriften, hecht je veel waarde aan kwaliteit en veiligheid, waarbij de gebruikersveiligheid altijd centraal staat.
  • Je werkt ordelijk en netjes, en je bent betrokken, gedreven en initiatiefrijk.
  • Punctualiteit en betrouwbaarheid typeren je werkwijze.
  • De standplaats is Raamsdonksveer. Gezien de wereldwijde klantenkring zijn (korte) internationale reizen mogelijk, in goed overleg en met maatwerk.
  • Je bent in staat zelfstandig werk op locatie uit te voeren
Wat kun jij van ons verwachten?
Een mooie baan bij één van onze toonaangevende opdrachtgevers.Een goed salaris, doorgroeimogelijkheden en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Minimaal 25 vakantiedagen en 8,33% vakantietoeslag. Overname door de opdrachtgever na een periode van detachering en bij goed functioneren. Bij Trinamics krijg je leuke extra's: referral bonussen, korting op je zorgverzekering en activiteiten (voetbaltoernooi, kerstborrel etc.)Bepaalde pre-employment screening checks kunnen onderdeel zijn van deze vacature procedure.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in