+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rijssen.

Leerling timmerman Rijssen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Effect Personeelsdiensten

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Effect Personeelsdiensten

Gevraagd

  • 37 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.000 - € 2.700 p/m

Vacature in het kort

Wil je graag met hout werken en alles leren over timmeren? Dan is deze baan perfect voor jou! Je gaat aan de slag als leerling timmerman bij een bedrijf dat jou echt betrekt bij het werk. Je leert op verschillende afdelingen en werkt aan verschillende projecten. Je krijgt een vaste leermeester die jou alles leert. Het mooie is dat je opleiding helemaal wordt betaald. Na je opleiding heb je zelfs een baangarantie. Lees door en ontdek hoe jij jouw talenten kunt laten zien in deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in de werkplaats waarbij je met hout aan het werk kan? Volg dan de bbl-opleiding timmerman en leer de fijne kneepjes van het vak in de praktijk! 


Je nieuwe baan

Als leerling timmerman ga je aan de slag bij een erkend leerbedrijf in de regio Rijssen. Jij wordt als bbl-leerling nauw betrokken bij het uitvoeren van verschillende montagewerkzaamheden. Binnen het bedrijf zijn er mogelijkheden genoeg! Zo zijn er 4 verschillende afdelingen waar je aan de slag kan: (houten) kozijnen, panelen, units en prefab badkamers. Volop opties om jezelf te ontwikkelen op verschillende vlakken. De werkzaamheden variëren hierdoor van kleine tot grote projecten voor aannemers. Dankzij een vaste leermeester worden jou de fijne kneepjes van het vak in de praktijk uitgelegd. 


Over het bedrijf

Bij de opleiding timmerman werk je vier dagen in de week en ga je een dag of avond per week naar school. Tijdens de schooltijd houdt jij je bezig met zowel theorie- als praktijklessen. Denk hierbij aan het volgen van een cursus voor (basis) tekening lezen. Daarnaast leer je hoe je trappen en kozijnen plaatst, houten constructies monteert & je leert hoe te werken met diverse gereedschappen. Door deze praktijkgerichte opleiding te volgen doe je ervaring op en kan je na het behalen van je opleiding als timmerman aan de slag bij verschillende bedrijven in de binnen- of buitendienst. 


Wat we jou bieden
  • Wij bekostigen jouw volledige opleiding, eventuele cursussen + certificaten 

  • Een marktconform salaris op basis van jou ervaring tussen de €2000 en €2700 bruto per maand. 

  • Een baangarantie na het behalen van je diploma

  • Een 37,5-urige werkweek waarbij je vrijdag mooi op tijd het weekend in kan

Jouw kwaliteiten
  • Minimaal een diploma vmbo basisberoepsgerichte leerweg of een mbo diploma 

  • Goede beheersing van de Nederlandse taal 

  • Je bent technisch aangelegd en werkt graag met je handen 



Bedrijfsomschrijving

Een écht Twents uitzendbureau

Effect Personeelsdiensten is een uitzendbureau in Oldenzaal dat zich specifiek richt op functies in de bouw en techniek in de regio Twente. Wij zijn een (h)echt Twents bedrijf waar de eigenschappen vakbekwaamheid, betrouwbaarheid en afspraak is afspraak centraal staan. We bemiddelen voornamelijk in vaste banen mét toekomstperspectief, maar je kunt ook bij ons terecht voor tijdelijke dienstverbanden. Bij ons ben je geen nummertje. In een maatschappij die steeds individualistische wordt vinden wij het erg belangrijk om persoonlijk contact te houden met onze medewerkers en klanten. Ons werk als uitzendbureau blijft immers mensenwerk. Daarom staat bij ons de koffie altijd klaar!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in