+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Bouwhulp Rijssen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

In Person Rijssen

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
In Person Rijssen

Gevraagd

  • 4 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 15 p/u

Vacature in het kort

Op zoek naar een flexibele baan waar je goed kunt verdienen? Deze kans als hulpkracht is perfect, vooral voor studenten of als extra baan. Je helpt op de bouw, zodat de monteurs hun werk goed kunnen doen. Je werkt wanneer het jou uitkomt, met duidelijke afspraken over de werkdagen. Jouw taak is het verplaatsen van spullen op de bouwplaats. Je kunt voltijds of deeltijds werken, minimaal 4 uur per dag en maximaal 8 uur. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Ontdek het nu!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij opzoek naar een baan op flexbasis die ook nog eens goed verdient? Dit is je kans! Deze baan als hulpkracht is ideaal voor studenten of voor naast je huidige bezigheden. Als bouwhulp ondersteun je dagelijks op de bouw zodat de monteurs zich kunnen focussen op hun werk. Je wordt ingezet op basis van beschikbaarheid, waarbij je van tevoren op de hoogte wordt gesteld van de werkdagen. Jouw taak als bouwhulp is het verplaatsen van installatieonderdelen van de begane grond naar verdiepingen in woningen. Dit doe je voltijd / deeltijd voor minimaal 4 uur en maximaal 8 per dag.      



Gevraagd

  • Je bent in bezit van eigen vervoer
  • Je bent fysiek goed in orde en weet van aanpakken
  • Je bent regelmatig doordeweeks beschikbaar


Aanbod

  • Een mooi salaris van €15 bruto per uur  
  • Kilometervergoeding voor de gemaakte afstand en vakantiegeld
  • Een baan op flexbasis met minimaal 4 en maximaal 8 uur per dag

Maak jij van deze toffe vacature als bouwhulp je nieuwe baan? Dan maak ik graag kennis met je op ons kantoor in Rijssen of Almelo! onder op de button SOLLICITEER en laat je cv achter. Dan neem ik graag contact met je op om een eerste kennismaking bij ons op kantoor te plannen. Stuur mij, Jan Willem, gerust een appje of bel op +316 23 23 85 09, dat mag ook na werktijd. Of mail mij via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Ik spreek je snel!




Bedrijfsomschrijving

Jouw toekomstige werkgever uit Rijssen heeft al meer dan 45 jaar ervaring in de installatietechniek. Met 40+ medewerkers worden jaarlijks tussen de 300-400 woningen opgeleverd. Of het nu gaat om werktuigbouwkundige-, elektrotechnische- of bijvoorbeeld klimaat installaties, jouw toekomstige werkgever regelt, installeert en of onderhoud het. Voor verschillende opdrachtgevers worden voornamelijk luxewoning voorzien van verschillende installaties. Binnen het bedrijf is van groot belang dat zowel de klanten, maar ook de collega’s op elkaar kunnen bouwen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in