+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Roermond.

Junior Landschapsontwerper Roermond

Solliciteer nu
Solliciteer via Technicus.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Technicus.nl (zonder cv)

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • Bonusregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Je bent een gedreven ontwerper en werkt graag in een dynamische regio. Ervaring is mooi meegenomen, maar een enthousiaste starter wordt ook gevraagd om te reageren. Belangrijk is dat je de ontwerpvraag op zowel een originele als praktische manier kan vertalen. Binnen deze functie is communicatie tussen alle belanghebbenden belangrijk, van ambtenaar, burger tot collega. Uiteindelijk gaan jullie als team voor een buitenruimte die past bij de opdracht.



Gevraagd

  • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding landschapsarchitectuur, landschapsontwerp, management van de leefomgeving of Built environment
  • je beschikt over 1 of 2 jaar werkervaring binnen het vakgebied, enthousiaste starters wordt ook gevraagd om te reageren!
  • Je beschikt over uitzonderlijke verbeeldingskracht en bent aantoonbaar bedreven in het werken met programma's als Photoshop, Illustrator, SketchUP en AutoCAD, en werkt met plezier met deze programma's.
  • Je bent sterk in ontwerpen én grafisch vormgeven, van concept tot uitwerking in detail.
  • Je bent resultaatgericht en kunt goed samenwerken.
  • Je bent nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen op ons vakgebied.
  • Je bent leergierig en wilt heel graag je kennis, kunde en creativiteit vergroten door samen te werken met en te leren van onze (senior) ontwerpers.


Aanbod

Deze fulltime functie vraagt veel verantwoordelijkheid en eigen initiatief van je. Daar krijg je natuurlijk ook goed voor beloond. Onze salarissen liggen zeker boven het gemiddelde in de markt, daar mag je op rekenen. Verder heb je in de functie van (Junior) landschapsontwerper onder andere recht op een aantrekkelijk pakket van arbeidsvoorwaarden:

· Bruto maandsalaris boven marktconform, afhankelijk van jouw werkervaring

· In totaal krijg je 33 vakantiedagen

· Degelijke reiskostenvergoeding

· Een bonusregeling, afhankelijk van de resultaten

· Je start met een jaarcontract, doorgaans gevolgd door een vaste aanstelling



Bedrijfsomschrijving

Je komt terecht bij een multidisciplinair ingenieursbureau dat bekend staat om haar innovatie binnen de ruimtelijke omgeving. Projecten waar andere bureaus wellicht bang van worden, die pakken wij lachend aan. Recentelijk hebben we bijvoorbeeld een rotonde opgeleverd die volledig recyclebaar is. Wij hebben alle mogelijke disciplines in eigen huis, waardoor we projecten integraal en multidisciplinair op kunnen pakken.Je start als (Junior) landschapsontwerper in Team Ruimte, wat naast jou bestaat uit 27 personen. Daarnaast werk je regelmatig samen met andere vakgroepen zoals water, ondergrondse infra, geodata, mobiliteit en cultuurtechniek. Er is dus een flinke mankracht beschikbaar om grote en complexe projecten op te kunnen pakken. Jullie richten je onder andere op dijkversterkingen, bedrijventerreinen en (grote) projecten op het gebied van gebiedsontwikkeling.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in