+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Roermond.

Assistent Timmerman Roermond

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Faber

Gevraagd

  • 37 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 p/m

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Droom je van een loopbaan als ervaren timmerman? Als leerling-timmerman krijg je bij ons de kans om samen met een ervaren vakman deel te nemen aan projecten in de particuliere sector. In ons boeiende bedrijf werk je samen met een team van 10 gepassioneerde vakmensen die enthousiast zijn om je het vak bij te brengen. Onze diverse projecten bevinden zich allemaal in de buurt, waardoor lange reistijden worden vermeden en je op tijd thuis bent om van je avond te genieten. Naast begeleiding van een ervaren timmerman bieden we ondersteuning bij je verdere ontwikkeling door middel van cursussen of opleidingen.


Ben jij het?

Ben je gedreven om een veelzijdige timmerman te worden? In dat geval, controleer snel of je voldoet aan de onderstaande functie-eisen. Aarzel niet om te reageren als je initiatief toont, verantwoordelijkheid neemt voor je werk en gereedschap, een positieve instelling hebt, uitdagingen niet uit de weg gaat en graag in teamverband werkt. Bij voorkeur ben je in het bezit van een rijbewijs.


Wat wij bieden

Bij Faber ben je van harte welkom, en we streven ernaar dit gevoel te benadrukken. We bieden een omgeving waarin je de ruimte krijgt om je verder te ontwikkelen en hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht. Voor vragen staan we klaar om ze te beantwoorden! Daarnaast zijn praktische zaken goed geregeld. We bieden een salaris volgens de Bouw-CAO, inclusief cursussen die aansluiten op de functie van timmerman. En dat is nog niet alles; er is ook de mogelijkheid van een vaste aanstelling, werkgarantie en de kans om aanvullende trainingen te volgen.


Waar jij werkt

Je gaat aan de slag bij een plezierig regionaal bouwbedrijf met toegewijde medewerkers en ervaren vakmensen. De opdrachten zijn zeer gevarieerd en afwisselend, maar bevinden zich allemaal in de nabije omgeving, waardoor lange reistijden worden vermeden.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in