+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Roermond.
Laad meer vacatures

Medewerker Projectondersteuning Waterschap Limburg Roermond

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.170 - € 4.159 p/m

Vacature in het kort

Geen last van koudwatervrees? Kom dan werken aan het programma Water in Balans van Waterschap Limburg. We zoeken een Medewerker Projectondersteuning. In dit team werk je aan het terugdringen van wateroverlast door klimaatverandering. Je helpt bij het plannen van overleggen, het maken van verslagen en het voorbereiden van presentaties. Samen met je collega's zorg je dat alle projecten goed lopen. Je werkt in een team dat vernieuwend en enthousiast is. Lees verder om te ontdekken waarom deze vacature perfect bij jou zou kunnen passen.
 

Volledige vacaturetekst

Geen last van koudwatervrees?

De klimaatverandering gaat hard. De gevolgen hiervan in Limburg zijn ingrijpend. De watercrisis van juli 2021 bijvoorbeeld. Niet alleen materieel, ook emotioneel. Met ons programma Water in Balans pakken we deze wateroverlast aan. Dat doen we samen met onze omgeving in diverse projecten, zowel in de verkenningsfase, planvormingsfase als in de uitvoering. We doen dit samen met onze omgeving in diverse participatieprojecten op allerlei niveaus (van inspraak tot co-creatie) en in diverse (duurzame) samenwerkingsvormen. Voor ons programma Water in Balans zoeken we daarvoor een Medewerker Projectondersteuning.

Waterschap Limburg

Waterschap Limburg is het jongste waterschap van Nederland, maar onze uitdagingen zijn groots! Dijkversterkingen, klimaatverandering, innovatie en duurzaamheid vormen de basis voor ons werk. Geen ander waterschap heeft een afwisselender gebied dan het onze: van zandgronden in het noorden tot het zuidelijke heuvelland. Van steden tot agrarische gronden en natuurgebieden.

Waar kom je te werken?

Binnen het programma Water in Balans van Waterschap Limburg werken zo’n 45 mensen in meerdere teams samen aan het terugdringen van wateroverlast als gevolg van klimaatverandering. Een uitdagende opgave en een heel actueel thema. We stimuleren om vernieuwing te zoeken in aanpak, participatie en uitvoering. Je staat er zeker niet alleen voor: het waterschap biedt een moderne werkomgeving met gepassioneerde en enthousiaste collega’s. Samen klaren we die klus!

Wat ga je doen?

De Medewerker Projectondersteuning beweegt zich gemakkelijk tussen de verschillende belangen binnen het projectteam. Je werkt vanuit een IPM-team samen met de andere teamleden en je ondersteunt de Projectmanager en andere teamleden in brede zin. Denk daarbij aan werkzaamheden als het plannen van overleggen en bijeenkomsten, verslaglegging en het ondersteunen bij het voorbereiden van presentaties. Je functioneert als spil in het IPM-team waarbij wordt verwacht dat je actief meewerkt en meedenkt om zowel de effectiviteit als efficiëntie van de (processen binnen) projecten te verhogen. Daarbij ben je verantwoordelijk voor het up- to-date houden van databases, actielijsten en het risicodossier.

Ook houdt de medewerker, samen met de projectteam leden, de voortgang en uitvoering van de projecten in de gaten en weet precies in welke fase de projecten zitten en wat er allemaal nog geregeld moet worden om de benodigde voortgang te houden en knelpunten op te lossen.

Tot de werkzaamheden behoren o.a.:

  • Je bewaakt en plant proactief afspraken, draagt zorg voor de voortgang van actiepunten en het anticiperen hierop;
  • Je zorgt voor verslaglegging;
  • Je ondersteunt het omgevingsmanagement en ondersteunt in activiteiten naar buiten toe;
  • Je ondersteunt het projectteam bij rapportagevraagstukken en eventuele wijzigingen;
  • Je draagt zorg voor het ophalen, bijhouden en opvolgen van risico’s;
  • Je draagt zorg voor het documentbeheer, waaronder het vormen van dossiers, het verzamelen van informatie uit diverse systemen, het onderzoeken of documenten onderdeel uitmaken van een groter geheel en uitzoeken welke medewerker ermee belast is.


Gevraagd

Waterschap Limburg zoekt een energiek persoon, iemand met ervaring in projectondersteuning en documentbeheer in een complexe omgeving, een hands on instelling, iemand die kan schakelen, die goed kan omgaan met de mensen waarmee je werkt. Die het een uitdaging vindt om integraal en met de omgeving, het waterschap en de samenleving voor te bereiden op een extremer klimaat. Iemand die in staat is de projecten snel te doorgronden, weet wat de doelen zijn en waar de uitdagingen liggen. Daarnaast ben je handig in het doorgronden van dataverwerking en het bijhouden van risicodossiers.

Verder is belangrijk dat:

  • Je minimaal een afgeronde mbo-opleiding met twee jaar ervaring hebt;
  • Je een uitstekende organisatiesensitiviteit en een goed gevoel voor timing van processen en activiteiten hebt;
  • Je kennis hebt van het werken met databases, bij voorkeur Relatics;
  • Je een natuurlijke netwerker en bruggenbouwer bent en in staat bent partijen met elkaar in contact te brengen en belangen te verbinden;
  • Je proactief bent;
  • Je als persoon omgevingsbewust, een teamplayer, resultaatgericht, flexibel en zelfstandig bent en beschikt over goede schrijfvaardigheden.


Aanbod

Het salaris bedraagt €3170 tot €4159 afhankelijk van opleidingsniveau en werkervaring. Dit is conform cao Werken voor Waterschappen.



Bedrijfsomschrijving

Voor onze opdrachtgever: Waterschap Limburg, zijn wij namens Continu Professionals opzoek naar een Medewerker Projectondersteuning. Deze functie is ingeschaald in schaal 8 en betreft initieel een tijdelijke opdracht, maar biedt een leerzame opdracht om jouw reeds opgedane vaardigheden en expertises verder te ontwikkelen. De mogelijk bestaat om na 1 jaar in vast dienstverband te treden.Bij Continu Professionals streven we ernaar om jouw carrière te begeleiden en te ondersteunen in het vinden van een functie die perfect bij jou past. We begrijpen hoe belangrijk het is om de juiste match te vinden tussen talent en werkgelegenheid. Daarom zijn we vastbesloten om jou te helpen bij het ontdekken van de meest geschikte kansen in jouw vakgebied.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in