+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Roermond.
Laad meer vacatures

Planologisch Jurist Roermond

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.020 - € 5.725 p/m

Vacature in het kort

In Roermond zoeken we een planologisch jurist die houdt van meedenken over de ontwikkeling van de stad. Je komt te werken in een team dat zorgt voor de groei en toekomst van Roermond. Je werk is afwisselend en je kijkt naar hoe de stad het best kan groeien, rekening houdend met wetten en regels. Je helpt bij het maken van plannen en werkt samen met veel verschillende mensen. Dit is een kans om bij te dragen aan de toekomst van een stad met veel geschiedenis en natuur. Wil je meer weten? Duik nu in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een planologisch jurist met een brede blik? Vind je het leuk om mee te denken bij de ontwikkeling van Roermond en zie je de nieuwe Omgevingswet als een interessante uitdaging? Ga je planmatig en gestructureerd te werk en ben je analytisch? En heb je ook nog gevoel voor politiek/bestuurlijke verhoudingen? Dan zoeken wij jou! 

Waar ga je werken? 

Roermond is de stad van Ontmoeting, Verbinding en Samenwerking. Een historische stad voor jong en oud, die zorgt voor elkaar, met een bloeiende economie in Retail, Leisure en industrie, en samen werkt aan duurzame ontwikkeling. Roermond is een compacte stad aan het water met eromheen kernen in het groen. De natuur is vanuit de binnenstad binnen handbereik. Roermond is een dynamische en afwisselende plek om te werken en te wonen. Je gaat aan de slag bij de afdeling Plannen en Projecten. Hier wordt gewerkt aan de ruimtelijke ontwikkeling van de gemeente Roermond. 

Je adviseert over (juridische) ruimtelijke ordeningsvraagstukken en gaat aan de slag met complexe dossiers. Je kijkt met een juridische bril, maar hebt ook oog voor de relatie met andere beleidsterreinen en werkt vanuit een integrale aanpak. Je neemt een actieve rol bij de doorontwikkeling van het omgevingsrecht en bij de implementatie van de omgevingswet. De voorbereidingen voor het opstellen van een omgevingsplan zullen tot jouw takenpakket gaan behoren. Je gaat werken in een omgeving met een diversiteit aan belangen, waarbij je in staat bent op zoek te gaan naar maatwerkoplossingen. Je bent een vraagbaak en klankbord voor collega’s , zowel binnen als buiten het cluster.



Gevraagd

  • Een afgeronde HBO/WO opleiding;
  • Kennis van omgevingsrecht;
  • Ervaring binnen de overheid is een pré;
  • Minimaal 2 tot 4 jaar relevante werkervaring.


Aanbod

Het salaris bedraagt €4020 tot €5725 afhankelijk van opleidingsniveau en werkervaring. Dit is conform cao Gemeente.



Bedrijfsomschrijving

Voor onze opdrachtgever: de gemeente Roermond, zijn wij namens Continu Professionals opzoek naar een Planologisch Jurist. Deze functie is ingeschaald in schaal 11 en betreft initieel een tijdelijke opdracht, maar biedt een leerzame opdracht om jouw reeds opgedane vaardigheden en expertises verder te ontwikkelen. De mogelijk bestaat om na 1 jaar in vast dienstverband te treden.Bij Continu Professionals streven we ernaar om jouw carrière te begeleiden en te ondersteunen in het vinden van een functie die perfect bij jou past. We begrijpen hoe belangrijk het is om de juiste match te vinden tussen talent en werkgelegenheid. Daarom zijn we vastbesloten om jou te helpen bij het ontdekken van de meest geschikte kansen in jouw vakgebied.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in