+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Auto Monteur Roosendaal

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Trinamics

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • Bonusregeling

Vacature in het kort

Hou je van sleutelen aan bedrijfswagens en wil je blijven leren? Dit is je kans! Bij ons kun je aan de slag als Bedrijfswagen- of Trailer monteur, ongeacht je ervaring. We bieden een unieke kans om certificeringen te behalen, zoals APK en tachograaf, en zelfs je vrachtwagen rijbewijs. Je gaat werken aan diagnoses, onderhoud en reparaties, met begeleiding om te groeien in je rol. Plus, er zijn mogelijkheden om door te groeien naar meewerkend voorman. Meer weten? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Introductie

Ligt jouw interesse binnen de autotechniek? Zou je graag aan diverse bedrijfswagens, trailers en andere voertuigen willen sleutelen? Wil je daarnaast jezelf blijven ontwikkelen? Lees dan snel verder!


Functieomschrijving

De organisatie is een specialist in het bouwen en onderhouden van op maat gemaakte Trucks en bedrijfswagens op verschillende vestigingen in Noord-Brabant.

Als Bedrijfswagen- of Trailer monteur krijg je de kans om de fijne kneepjes van het vak te leren. Of je nu net je diploma autotechniek hebt behaald, nog aan het studeren bent of al veel ervaring hebt, hier krijg je de mogelijkheid om je technische vaardigheden te ontwikkelen op je eigen niveau en tempo. Misschien heb je nog geen ervaring met APK1, APK2, en tachografen, maar we bieden je wel de kans om deze certificeringen te behalen via het bedrijf. Daarnaast kan je ook je vrachtwagen rijbewijs halen via het bedrijf. 

Je zult (onder begeleiding) diagnoses stellen, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uitvoeren aan trucks en andere voertuigen. Geen zorgen, we gooien je niet zomaar in het diepe. We zorgen voor een gestructureerd leertraject, waarin je de nodige ervaring opdoet en jezelf kunt ontwikkelen tot een volwaardige Bedrijfswagenmonteur.

Heb je al meer ervaring? Wellicht kun je op korte termijn al doorgroeien naar meewerkend voorman!

Werkzaamheden:

  • Reparatie werkzaamheden
  • Diagnose stellen
  • Oplossen lastige technische vraagstukken
  • Onderhoud werkzaamheden
  • Samenwerken met je team
Wat verwachten we van jou?
  • Een technische achtergrond door middel van je opleiding of werkervaring;
  • Interesse om jezelf te ontwikkelen in de Automotive;
  • Een goede beheersing van de Nederlands taal.
Wat kun jij van ons verwachten?
Een goed salaris afhankelijk van opleiding en werkervaring. Doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld meewerkend voorman en chef werkplaats. Minimaal 25 vakantiedagen en 8,33% vakantietoeslag.De Mogelijkheid om APK, Tachograaf en zelfs je vrachtwagen rijbewijs via de organisatie te halen. Overname door de opdrachtgever na een periode van detachering en bij goed functioneren. Bij Trinamics krijg je leuke extra's: referral bonussen, korting op je zorgverzekering en activiteiten (voetbaltoernooi, kerstborrel etc.)Bepaalde pre-employment screening checks kunnen onderdeel zijn van deze vacature procedure.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in