+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

R&D Engineer Roosendaal

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Bij ons krijg je de kans om echt iets nieuws te doen. Als R&D Engineer werk je aan je eigen projecten van begin tot eind. Je bedenkt, bouwt en test machines, en zorgt dat ze gemaakt kunnen worden. Je kunt helemaal zelf bepalen hoe je dit aanpakt. Je werkt in een klein team met veel vrijheid. Je bent niet alleen op kantoor, maar ook in de werkplaats en buiten. Dit zorgt voor veel afwisseling in je werk. Intrigeert wat je hebt gehoord? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

''We kunnen een probleem niet oplossen met de denkwijze die het heeft veroorzaakt'' zei Albert Einstein en dat klopt natuurlijk helemaal. Daarom zoeken wij voor de functie van R&D Engineer iemand die anders denkt en anders naar dingen kijkt.

In jouw rol als R&D Engineer ga je aan de slag met je eigen projecten. Deze bedenk jij van concept tot aan de introductie van het product in onze eigen fabriek. Je gaat de machine bedenken, bouwen tot een prototype en testen op eventuele verbeterpunten. Is alles perfect? Dan ga je er samen met de fabriek ervoor zorgen dat de machine gebouwd kan worden. Binnen onze organisatie krijg je de kans om een pionier te zijn en jouw eigen inbreng naar voren te laten komen. Daarin heb je veel afwisseling tussen het kantoor, de werkplaats en de praktijk.

Een klein, hecht team met de volledige vrijheid je functie uit te voeren zoals jij dat wil. Klinkt dat goed? Lees dan snel verder!



Gevraagd

Ons huidige team engineers bestaat uit 2 mensen die hun sporen binnen de techniek zeker al hebben verdiend. Om die reden zijn ze op zoek naar de versterking van hun team. Dit mag iemand zijn met ervaring, maar ook iemand die net van school komt. Om dit team te versterken ben je een echte drie dimensionale denker en ben je niet bang om je handen vies te maken. Wil jij aan de slag als R&D Engineer binnen een klein, maar hecht team? Solliciteer dan nu op deze speciale vacature!

  • Je beschikt over een afgeronde HBO Werktuigbouwkunde, Mechatronica, IPO of Automotive
  • Je hebt kennis en/of ervaring met 3D tekenpakketten
  • Je bent erg geïnteresseerd in de machinebouw en wil hier graag meer over leren


Aanbod

We zijn als organisatie al lange tijd actief binnen de machinebouw. Dat zorgt ervoor dat jij als ons nieuwe teamlid je geen zorgen hoeft te maken over de arbeidsvoorwaarden: dat is namelijk gewoon goed geregeld. Omdat wij hoge verwachtingen van jou hebben als onze nieuwe R&ampD Engineer, kan je daarom rekenen op onder andere de volgende arbeidsvoorwaarden:

  • Een goed salaris oplopend tot wel €4.250,- bruto per maand
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden vanuit de CAO Metaal &ampTechniek, waaronder 25 vakantiedagen
  • De mogelijkheid om jouw functie parttime uit te voeren. 32 of 36 uur werken is bij ons geen enkel probleem
  • Uitgebreide mogelijkheden tot het volgen van aanvullende cursussen en trainingen
  • Flexibele arbeidstijden: wil jij een uur eerder of later beginnen? Geen probleem


Bedrijfsomschrijving

Al 50 jaar lang maken wij machines en gereedschappen die gebruikt worden in de tuin of in het park. Wij exporteren onze machines over de hele wereld, waarvoor wij samenwerken met diverse dealers. De R&D afdeling zit gevestigd in Roosendaal; hier werken wij op dit moment aan houtversnipperaars van verschillende formaten. Vanuit onze R&D afdeling wordt het doorgestuurd naar de productielocatie in China. Hier wordt de machine geproduceerd en geassembleerd, maar de lijntjes met de R&D afdeling zijn erg kort waardoor er vaak goed en intensief overleg is over de gang van zaken. De afgelopen jaren hebben wij, mede door onze R&D activiteiten, een mooie groei kunnen realiseren die wij de komende jaren door willen gaan zetten. Dat lukt ons niet zonder ons personeel en juist daarom is er veel aandacht voor jou als persoon. Zo organiseren wij iedere zomer een barbecue, maar ook jouw verjaardag wordt binnen onze organisatie niet vergeten.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in