+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rosmalen.
Laad meer vacatures

Machinemonteur - Breng jouw technische expertise onder de grond! Rosmalen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Word een onmisbare schakel in een ondergrondse wereld vol avontuur! Bij ons draait alles om boortechniek, funderingstechniek, kabels en leidingen, en zelfs het opsporen van niet gesprongen explosieven. En als machinemonteur ben jij degene die de machines in beweging houdt. Samen met je collega's, of zelfstandig, binnen de werkplaats of onder de open lucht. Je werk is een constante bron van afwisseling. En je toekomst ziet er veelbelovend uit, want je groeit uit tot een veelzijdige allround monteur. Je zult steeds meer technische kennis vergaren, vooral op het gebied van elektrotechniek en hydrauliek, vanwege onze duurzame machines. Als dat geen uitdaging is!

Wat ga je doen?

Jij bent degene die ervoor zorgt dat we altijd veilig werken, want veiligheid staat bij ons voorop. Je zult machines onderhouden en repareren, bijvoorbeeld wanneer er storingen optreden. Denk aan boorkoppen die op afstand bestuurd kunnen worden, heistellingen en graafmachines die gebruikt worden voor microtunneling, het boren van heipalen en het detecteren van magnetische verstoringen in de bodem. Daarnaast zul je componenten van machines vervangen en samenwerken met je voorman om je taken te bespreken. Het is ook jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de werkplaats netjes blijft, zodat je collega's hun gereedschap gemakkelijk kunnen vinden.

In onze werkplaats in Rosmalen werk je met de nieuwste machines in de infrasector. Telkens wanneer er een nieuwe machine binnenkomt, staan je collega's in de rij om deze te bewonderen. Op de afdeling Civiel werk je nauw samen met drie collega-monteurs en je voorman. We vormen een hecht team en de sfeer is geweldig. We werken rustig, houden oog voor elkaars veiligheid en staan altijd voor elkaar klaar. Je zult ook contact hebben met andere afdelingen tijdens toolbox-bijeenkomsten. En laten we de speciale verjaardagsviering op de tweede woensdag van elke maand niet vergeten, waarin we onze jarige collega's in het zonnetje zetten.



Gevraagd

Wat verwachten we van jou?

🎯 Een scherp oog voor veiligheid - Veiligheid staat bij ons voorop, en we zoeken iemand die hier net zo gedreven over is als wij. Jouw focus op veiligheid is essentieel in alles wat je doet.

📚 Minimaal een MBO3-diploma in elektrotechniek of werktuigbouwkunde - Jouw technische achtergrond is de basis voor succes in deze rol. Met jouw diploma ben je klaar om de uitdaging aan te gaan.

💡 Kennis van besturing op afstand - Jij bent bekend met de nieuwste besturingstechnieken, zoals bus-systemen en PLC-besturingssystemen. Je weet hoe je deze systemen effectief kunt gebruiken om onze machines optimaal te laten functioneren.

📜 Bij voorkeur bekend met normen NEN 3140 en NEN 1010 - Kennis van deze normen, die betrekking hebben op respectievelijk handgereedschappen en installaties, is een pluspunt. Maar maak je geen zorgen als je hier nog niet mee bekend bent. Bij ons krijg je de kans om intern cursussen te volgen en je kennis te vergroten.

🔧 Praktijkervaring met pneumatiek en hydrauliek - Als je al ervaring hebt met deze systemen, ben je in een uitstekende positie. Je begrijpt de innerlijke werking en kunt ze effectief onderhouden en repareren.

💪 Affiniteit met sleutelen - Jij bent de persoon die graag de handen uit de mouwen steekt. Sleutelen zit in jouw bloed en je hebt een passie voor het werken met machines.

🧠 Een nuchtere instelling - Zelfs in stressvolle situaties behoud jij je kalmte en denk je altijd eerst na voordat je handelt. Je bent bedachtzaam en maakt weloverwogen beslissingen.

🤝 Een sterke teamgeest - Samenwerken is voor jou vanzelfsprekend. Je gedijt in een teamomgeving en weet hoe je effectief kunt samenwerken om de beste resultaten te behalen.

Klinkt dit als jouw profiel? Dan zijn we op zoek naar jou!



Aanbod

Ontdek de voordelen van jouw droomcarrière:

📜Een deta-vast contract - We bieden jou zekerheid en een solide basis om op te bouwen. We geloven in de kracht van langdurige samenwerking.

💰Een uitstekend salaris - Jouw harde werk en toewijding verdienen een beloning die recht doet aan jouw talent. We waarderen goede mensen en belonen ze naar waarde.

😊Een prettige werksfeer - Bij ons ben je nooit alleen. Als collega's staan we altijd voor elkaar klaar en vieren we samen onze successen. Hier voel je je direct thuis.

🤝Een warm welkom - Vanaf dag één voel je je gewaardeerd en ondersteund. Tijdens twee inspirerende introductiedagen maak je uitgebreid kennis met ons bedrijf. Daarna volgt een intensief inwerktraject van drie maanden, waarin je persoonlijke buddy je begeleidt en al je vragen beantwoordt.

👕Werkkleding en top-of-the-line gereedschap - We voorzien je van de beste uitrusting, zodat jij jouw werk optimaal kunt uitvoeren. Met hoogwaardige werkkleding en de nieuwste gereedschappen ben jij altijd klaar voor succes.

📚Volop groeimogelijkheden - Bij ons stopt jouw ontwikkeling nooit. Maak gebruik van onze eigen Academie en volg praktijkgerichte trainingen, gegeven door ervaren collega's. Zo blijf je groeien en verbeteren, zowel professioneel als persoonlijk.

⚖️ Een goede balans tussen werk en privé - We begrijpen het belang van tijd voor jezelf en je dierbaren. Daarom zorgen we ervoor dat je op tijd naar huis gaat en houden we nauwlettend in de gaten dat overuren tot een minimum beperkt blijven. Een gezonde balans is essentieel voor jouw welzijn.

💼Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Bouw &ampInfra - Bij ons ben je verzekerd van eerlijke en transparante arbeidsvoorwaarden. We houden ons aan de normen en regels die gelden binnen de sector, zodat jij je focus kunt leggen op wat echt belangrijk is: jouw succes.

Klaar voor een carrière die alles biedt wat je zoekt? Solliciteer nu en ervaar de voordelen van een toekomst bij ons!



Bedrijfsomschrijving

Welkom bij "Continu professionals", waar vakmanschap tot leven komt! Bij Continu professionals brengen we de meest bekwame monteurs samen, afkomstig uit diverse achtergronden en met een grenzeloze passie voor technische excellentie. Onze medewerkers zijn ware technische visionairs, met een scherp inzicht en een ongeëvenaarde vaardigheid om innovatieve oplossingen te vinden.Bij Continu professionals zijn we gespecialiseerd in het aangaan van technische uitdagingen en het verleggen van grenzen binnen de monteursbranche. Ons team van gedreven monteurs werkt zij aan zij, met één gemeenschappelijk doel: complexe projecten tot een succesvol einde brengen en de wereld verbeteren met hun grensverleggende creativiteit.Bij Continu professionals geloven we in meer dan alleen uitmuntende vaardigheden. We hechten waarde aan eerlijkheid en proactief handelen. Onze medewerkers hebben een onwrikbare vastberadenheid om de technologische wereld te transformeren, en ze zullen niets onbeproefd laten om dit doel te bereiken. Doe mee met ons team en ervaar hoe jouw technische meesterschap een blijvende impact kan hebben!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in